|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abantyemek, ciğeri, sote, tarifleri, tavşan |
![]() |
Tavşan Ciğeri Sote (Abant)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan Ciğeri Sote (Abant)-Yemek TarifleriKullanılacak malzeme (4 kişilik): 2 tavşanın ciğeri, 1 küçük kutu iç bezelye konservesi (taze bezelye kullanmak isteyenler birbuçuk bardak kadar kullanmalıdırlar), 1 baş soğan, orta irilikte 2 domates, 4 çorba kaşığı zeytinyağı, 1/2 bardak elma sirkesi, 1 çorba kaşığı tatlı hardal, 2 çorba kaşığı margarin yağı, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra ufak parçalara doğramalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|