![]() |
Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnabahar Kızartması Tarifi Nasıl YapılırKarnabahar Kızartması Tarifi nasıl yapılır ![]() Malzemeler: 1 küçük karnabahar 1 yumurta 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı sıvıyağ(kızartmak için) 1 limon Süslemek için; 250 gr ![]() 3 diş sarımsak 3 yemek kaşığı tereyağ Pulbiber Hazırlanışı; Karnabahar bir bıçak yardımıyla temizlenip parçalara bölünür ![]() Bir tencereye kaynar su, tuz ve dörde bölünmüş limon koyulur karnabahar 5-6 dakika haşlanır ![]() Süt, yumurta ve un çırpılır ![]() ![]() Yoğurt çırpılır ![]() ![]() ![]() Karnabaharlar servis tabağına alınır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|