Gündüz Vakti Açıklanamayan İşık

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gündüz Vakti Açıklanamayan İşık

Gündüz vakti açıklanamayan ışık!

--------------------------------------------------------------------------------

Gökyüzünde şaşırtan olay

İngiltere'nin Cheltenham şehrinde, 31 yaşındaki Matthew Pinless oğluyla oyun oynarken göyüzüne baktığında, top şeklinde, ışık saçan ilginç cismi görünce gözlerine inanamadı ve hızla ilerleyen cismi cep telefonunun kamerasıyla görüntülemeyi başardı

Şimdi İngiliz medyasında geniş yer alan olay, ilginç bir tartışma başlattı Çünkü benzer bir ışık, geçen ay da BBC'nin canlı yayını sırasında ekranlara yansımıştı

Geçtiğimiz salı günü, öğlen vaktinde görünen cisim, saniyler sonra bulutların arkasına girip kayboldu

İlk başta cismin, bir uçak olduğunu düşünen Pinless, daha sonra hızına bakıp, başka bir şey olabileceğini düşündüğünü açıkladı

Ayrıca, arkasında bıraktığı iz nedeniyle cismin meteor olabileceğini düşündüğünü belirten baba Pinless, cep telefonuyla 2 fotoğrafını çekebildiğini söyledi

Pinless "Gördüğüm cismin UFO olduğunu zannetmiyorum, meteor olduğu düşünüyorum Eğer başkaları da gökyüzünde böyle cisimler görürlerse, bunu bilmek isterim

Bulutların arkasında kaybolduktan sonra tekrar ortaya çıkmasını bekledim ama çıkamadı" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com