Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albüm, duru, gece, iki, nükhet, saat, tanıtımı

Nükhet Duru - Gece Saat On İki Albüm Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nükhet Duru "Gece Saat On İki" adlı yeni albümüde Mustafa Sandal, Suat Sayın, Murathan Mungan gibi isimlerle çalıştı Sanatçı yorumcu kimliğinin yanında söz yazarı kimliğini de ön plana getirdiği bu albümünde "Palto, Çıktım Artık Yola, Bodrum’da" gibi şarkılarda Zeynep Talu ile beraber söz çalışmalarında bulundu Dans ve Chill out ağırlıklı albümün en çok dikkat çeken özelliği değişik müzik türlerinin çağdaş bir yelpaze ve Nükhet Duru’nun usta yorumculuğunun buluşması oldu

Nükhet Duru "Gece Saat On İki" adlı yeni albümüde Mustafa Sandal, Suat Sayın, Murathan Mungan gibi isimlerle çalıştı Sanatçı yorumcu kimliğinin yanında söz yazarı kimliğini de ön plana getirdiği bu albümünde "Palto, Çıktım Artık Yola, Bodrum’da" gibi şarkılarda Zeynep Talu ile beraber söz çalışmalarında bulundu
Duru albümünde daha önce Leman Sam’ın yorumladığı "Hey Yıllar" adlı şarkı ile Çiğdem Talu & Melih Kibar klasiği olan "Gülme Komşuna" adlı Seyyal Taner klasiğini de yorumladı
Albümde yer alan bir diğer cover ise daha önce Kibariye ve Emel Sayın’ın da yorumladığı "İyimserim" adlı şarkı Dans ve Chill out ağırlıklı albümün en çok dikkat çeken özelliği değişik müzik türlerinin çağdaş bir yelpaze ve Nükhet Duru’nun usta yorumculuğunun buluşması oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

teşekkurler emeğinize saygı duyuyorum ama tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

yani sonuçta çoğu insan albumu biliyor ve ararken sitenıze ulaşıyor sizin bilgilendırmenızı ihityacı olmuyor bu durumda bence yaptıgınız sistem saçma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com