![]() |
Hande Yener Son Albüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener Son AlbümKELEPÇE Çok yoruldum bir daha olmaz Terli terli tekrar koşulamaz Başka şey yok Aşk var gözünde Bu kız saf kötülük yok içinde Sıkılmıştım zaten inadından Düşen bin parça asık suratından Haklı sensin Sen öyle san Gönül su bende yazı yazılamaz Unutulan aşkın yası tutulamaz Ne git dedim ne de kal Sevene kelepçe vurulamaz Gönül su bende yazı yazılamaz Unutulan aşkın yası tutulamaz Ne git dedim ne de kal Gidene kelepçe vurulamaz Gözünaydın gidiyorum bu sefer Yakacağım kalan anıları birer birer Yemin ettim dönüşü yok Her hikayenin sonu aynıdır canım Başlar ve biter Bir gurur sandım ama ben Yeni anladım Sevgiler gurur nedir tanımazmış Bir hata ettim Yeniden başlayalım dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış Deliler gibi seviyorum diyen nerde? Kaç sabah oldu inan hasretim gözlerine Düş bozumu gibi geçip giderken içimden Son sözüm sanadır ben Gidiyorum gecelerinden Sen aşka aç Sanki herkes tok yanında Var şikayet yok şikayet Zor aslında Çöz aklında Bugün Sevgililer Günü Arayacak kimse yok Yalnız uyu yatağında Alıştın nasıl olsa Bugün Sevgililer Günü Arayacak kimse yok Aransam da ne fark eder Öyle bir şey yok aslında Yok aslında yok Yok aslında Yok aslında yok Çok yok aslında Yok aslında yok Hiç yok aslında Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam İçimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yaşatır inan Kendi gidene kadar Sanki sana hapsoldum Başka adım atmadım Gözlerimi unuttum sende Kimselere bakmadım Ve şimdi yaşıyorum Ve seni seviyorum Bilmem hangi dünyadan geldim Nereye gidiyorum Kim bilebilir aşkı Nasıl zor şimdi Tanışmak başka biriyle Yeniden kurmak O devrilen cümleleri Anlatmak kendini İlk kez anlatır gibi Dinlemek her şeyi Unutması zor olsun diye Sevdiğim film hangisi En sevdiğim şarkı, şiir, şair Yazar, çizer, siler, bozar zamanın silgisi Silse yine iyi TÜkenmiş bir kalem inadında Kalır izi Sen boşversen boş vermez beni geri Nasıl zor şimdi Sana bir yalnızın gözünden Çaldığım bir kaç damla yaş Yolladım bu sabah ben İyi bak ona Yanma serpil eğlen coş sevil Ben bana çok gelemem Boş nasihat veremem Yüküm kendimden menkul Alınırım Satılamam Yenilirim Yutulamam Sana yorgun bir miras seçerim Bırakamam Sen benden ayrı Ben senden ayrı Hep aynı Sen sende kaygı Ben senle aynı Apayrı Yıkıldığın her an Yok olmadığına şükret Kalk aynalara bak Yorulduğun her an Kolay ölümden vazgeç Kalk gökyüzüne bak Yüreğine güneş koy Yüreğine bulut koy Yüreğine yıldız koy Yola devam Sen zamansız yürek yakan Hayatı yalan dolan Olmadın hiç bir zaman Ağla hiç kimseler duymadan Sevdiğine doymadan Kendini unutmadan Kalk kendine bir bak Fener alayı gibi şu mübarek Aşk dünyamız dumanaltı Yanan yanana ama pişen yok İki lafın arası aşk acısı Yazın çıkan orman yangını gibi Yazın yakmadığı çok belli Kundaktan çıkan her çocuğuna Sen öğrettin aşk Aşk ateşi Aşkın ateşi yakarmış ateşi Duydunuz mu aşkın ateşini Hangi ateşte yanmayı dilerdin Pişmeyene söyle ne denirdi? Çiğ mi? Hı hı Halbuki bırak peşimizi uzanalım Çimenler üstüne aşk açalım Görelim günümüzü Görelim ilerde Ne olursak olalım Biz olalım Unut hadi unut Ne olmak isterdik Ne olduk? Hadi unut Neler bekliyorduk Ne bulduk Hadi unut Çok olmak isterken Yok olduk Hadi unut Her gece yatmadan önce Her sabah aç karnına Kaç kişi girerse yatağına Hep yalnız kalktığını unut Kaç memleket görsen de Döndüğün yer neresi unut Her gece yatmadan önce Her sabah aç karnına Bazıları ulaşır Ulaştığınla çoğalır çoğalır ürür Bazıları karışır Eşere beşereye Yamulur yumulur çürür Bazılarının peşindeki kuyruk Tam gerekirken kurur Bir de benim gibiler var ki Onlar da unutmazlarsa ölür Her gece yatmadan önce Her sabah aç karnına Yalnızlık özgürlüğün İki hırçın kanadıdır Biri kavuşmaya hasret Kendinden bile uçkun Diğeri kaderden ayna Mecburen çırpınmakta Birinin aklı yerdeyse Diğerinin aklında yer ne? Ortada şaşkın bir beden Kanat mı ben Ben mi kanadım? Biraz evvel alçak uçtum Çarpışsaydık anlardım Korkmaya cesaretim yok Yer kandırmaz uçarım Yalnızlık özgürlüğün İki hırçın kanadıdır Her nedense uçmaktan hep Korkardım ben düşmekten hep Yerden sıtkım sıyrılınca Üstündeyim bulutların Kaybolmuştun Onun için hatıralar albümlerken İhanet etti işte İçine karıştığın desen Eski günler yok dışarda Geçmişini uğurlarken Elinde aynı resim Eski sevgilin ve sen Tutulmuyor giden gider Ağla ne fayda Üzülme hiç Kötü niyet yok bu olayda Yazılmıyor günah değil Sevmek sevap hatta Eğilmeyen Kırılmaya mahkum hayatta Sus acısını çek Gerisini hiç sorma Sev acısını çek Gerisini hiç sorma İnsanlar çok Sevgi diye bağıran koşan İnsanlar çok Öyle olmalı Dünya yaşam dolmalı Sokaklar elele dolaşanlarla İnsanlar çok Kardeşi yoksa Dostu hiç yoksa Yine de yıldırılamayan insanlar çok Yetemeyen yaşımın üstüne yaş koyup Eğemediğim başıma göre bir taş bulup Neye yarar diye Bir çıkarcı öfke Bağlasam gönlüme Sakin olmalıyım Sakin olmalıyım Sanki olmalıyım Yoksa geciktim mi ne En baştan bildiğim o sonları Ben yanılıyorumdurlu durumları Durdurak bilmeyen inkarları Dağlasam gönlüme Sakin olmalıyım Sakin olmalıyım Sanki olmalıyım Yoksa geciktim mi ne Tam çözmüşken sırrını aşkın Öğrenmişken kalp nasıl kırılır Geçmişken kozlar eline işte Kullan hadi, nerde? Sakin olmalıyım Sakin olmalıyım Sanki olmalıyım Yoksa geciktim bile Doğru yordum Ne varsa soldurdum Doğru yaramaz bir çocuktum ben Kabul seni yanlış sevdiğim Hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz Korkma Doğru yordum Ne varsa soldurdum Doğru yaralı bir çocuktun sen Kabul seni yanlış sevdiğim Hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz Korkma Dün seni yolda gördüm aniden Yüzün yürüyüşün, Her halini gördüm Korkma bu ilgi nerden diye? Korkma bu sevgi nerden diye? Korkma şimdi Nasıl denirdi? Şefkat gibi Rüya değildin işte ordaydın Tam ortasında hayatının Söylediğimde bana kızmıştın Ama görüyorsun ya Bensiz de dönüyor dünya Şefkat gibi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|