Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Dargın Ayrılmayalım - Muazzez Ersoy Dargın ayrılmayalım diye koştum sana dün Gözlerim vagonları üzgün üzgün, dolaştı üzgün üzgün Çıkmadın pencereye ne göründün ne güldün Gözlerim vagonları üzgün üzgün, dolaştı üzgün üzgün Yolcular arasında aradım seni bir bir Elimde soldu yazık, çiçeklerimle mendil çiçeklerimle mendil Getirmiştim sana bir demet beyaz karanfil Elimde soldu yazık, çiçeklerimle mendil çiçeklerimle mendil Çiçeklerimle mendil |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Bir Fincan Kahve Olsam - Muazzez Ersoy Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp baksan ne vardı? Belki görmem bir daha, seni ömrüm boyunca Üzülüp ağlar mıydın, öldüğümü duyunca? Eline ne geçerdi, beni kabre koyunca? Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp baksan ne vardı? |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Ayrılmalıyız Artık - Muazzez Ersoy Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Sevdim seni çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutluluğuna Yakından bakacağım |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2At Kadehi Elinden - Muazzez Ersoy Bu gece son gecemiz acı günler yakında Bir ömür böyle geçti olamadık farkında At kadehi elinden bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere hâtıralar gömülsün Dolu dolu içerdik kadehlerde aşkı biz Güneş bize doğardı ne mutluyduk ikimiz At kadehi elinden bin parçaya bölünsün Dökülsün meyler yere hâtıralar gömülsün |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Aşka Davet Olmaz - Muazzez Ersoy Gün gelirde bir gün kapıma düserse yolun Zili çalmadan ben uyanmadan çekinmeden gir içeri Aşk olurda birgün sevgimi ararsa yolun Soru sormadan hiç utanmadan sarılsan eskisi gibi Aska davet olmaz herzaman senin bu gönlüm Ahh yeri dolmaz sevdalım senin bu ömrüm Beni yormadan gönül almadan çekinmeden ara beni Soru sormdan hiç utanmadan sarılsan eskisi gibi Aska davet olmaz herzaman senin bu gönlüm Ahh yeri dolmaz sevdalım senin bu ömrüm Beni yormadan gönül almadan çekinmeden ara beni Soru sormdan hiç utanmadan sarılsan eskisi gibi Gün gelirde bir gün diline düserse adım hiç uzatmadan geçe kalmadan çekinmeden ara beni Aşk olurda birgün sevgimi ararsa yolun Soru sormadan yazık olmadan dön yine bana geri Aska davet olmaz herzaman senin bu günlüm Ahh yerin dolmaz sevdalım senin bu ömrüm Beni yormadan gönül almadan çekinmeden ara beni Soru sormadan hiç utanmadan sarılsan eskisi gibi Aska davet olmaz herzaman senin bu günlüm Ahh yerin dolmaz sevdalım senin bu ömrüm Zili çalmadan ben uyanmadan çekinmeden gir içeri Soru sormadan yazık olmadan sarılsan eskisi gibi Zili çalmadan ben uyanmadan çekinmeden gir içeri Gün gelirde birgün |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Artık Mum Yakta Ara - Muazzez Ersoy Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık son tren Kendi düşen ağlamaz Seni herkez biliyor Sana kimse acımaz Bilmez misin kimsenin Ahı kımsede kalmaz |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Adalardan Bir Yar Gelir - Muazzez Ersoy Adalardan bir yar gelir bizlere Aman Allah gözlere bak gözlere İpek şalvar pek yaraşır dizlere Aman Allah dizlere Hoş yaratmış Allah, Pek şirinsin billah İşve bazsın vallah, Çapkınlardan kolla Adaların ıssız tenha yolları Boynuma dolandı yarin kolları Menekşeler hep kaplamış yolları Aman Allah yolları |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Açılan Bir Gül Gibi - Muazzez Ersoy Açılan bir gül gibi Gir kalbe gönül gibi Coşarım sen gülersen Ağlarım ben küsersen Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin Biricik çiçeğimsin Sevgili meleğimsin Seni okşar severim Kalpte pek çoktur yerin Kalbime gir bahar ol Yüreğim tazelensin |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Şaşırmışım - Muazzez Ersoy Kimi görsem sana benzetiyorum Gözlerim şaşırmış ben şaşırmışım Adını anarken dilim dolaşır Sözlerim şaşırmış ben şaşırmışım Bir bakışla senin esirin oldum Beni can evimden kalbimden vurdun Gözlerim, ellerim, yüreğim oldun Bedenim şaşırmış ben şaşırmışım Sensiz bir boşlukta koşar gibiyim Dizlerim şaşırmış ben şaşırmışım Bir meçhule doğru uzanır durur Ellerim şaşırmış ben şaşırmışım |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Son Kararım - Muazzez Ersoy Her gece bir bilmece Gelecek misin sessizce Gelirsen bir ihtimal Dönemezsinki ölene kadar Dinle kalbinin senini dinle Bak ne diyor Ben sordum bile gönlüme çoktan Seni bekliyor Sen bir gel bak neler olcak Tarih senle beni yazacak Aklın hep bende kalacak Gelmezsen Gel hadi gelde yüzünü görelim Geceyi kurban edelim Sabah olmadan önce Göreceğim elbet bu son kararım Aşkın bana böylesi şart güzelim Niyetimi bozmam şekerim Gece bitmeden önce Vuslata erelim budur muradım |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Sevemez Kimse Seni - Muazzez Ersoy Sevemez kimse seni Benim sevdiğim kadar Sevgilim sen olmasan Yaşamak neye yarar Hergün seni düşünür Heran seni yaşarım Seni sevmekden değil Kaybetmekden korkarım Birgün beni unutur Başkalarına bakma Birazcık sevgin varsa Beni yanlız bırakma Hergün seni düşünür Heran seni yaşarım Seni sevmekden degil Kaybetmekden korkarım --->: Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Sevemedim Kara Gözlüm - Muazzez Ersoy Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cefa ediyorlar Bilmem nedendir Benim korkum senden değil Kaderimdendir Herkes bana deli diye Gülüp geçiyor Senin aşkın beni karagözlüm Deli ediyor Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Senin İçin - Muazzez Ersoy Bir sabah uyanırsan ben yoksam Bil ki seni anladım çekildim hayatından Sana bir tek hatıra bırakmadan Giderim hayatından bilinmezlere Sen üzülme ben yanarım Sen benim gönlümün en güzel yerindesin Gün gelir dönersem yüreğinden bilesin Ben senin için yanarım için için Bu acı benim için sevgilim Hiç sızlamasın vicdanın benim için Ben unuturum sevgilim |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Seni Seviyorum - Muazzez Ersoy Bilmiyorum kaç yıl oldu, sen gideli buralardan Sanma unuttum sanma mutluyum, inan hâlâ seviyorum Sanma unuttum sanma mutluyum, deli gibi seviyorum Dön sevgilim dön, dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim Sevemiyorum istemiyorum, senin yerine hiç kimseyi Sevemiyorum istemiyorum, senden sonra hiç kimseyi Bilmiyorum neredesin, hangi yaban ellerdesin Aylar geçsede yıllar geçsede, ölmeyecek bende sevgin Dön sevgilim dön, dön ne olur Bekliyorum bekleyeceğim Sevemiyorum istemiyorum, senin yerine hiç kimseyi Sevemiyorum istemiyorum, senden sonra hiç kimseyi |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri 2Nasıl Geçti Habersiz - Muazzez Ersoy Nasil geçti habersizo güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceylanlarin pinari Hani kuslar agaclarbinbir renkli çiçekler Nasil yakalamistik saçlarindan bahari Ben hala o günleri anarsam yasiyorum Sanki mutlulugumuz geri gelecek gibi Hala güzelligini kalbimde tasiyorum Dalindan koparilmis Beyaz bir çiçek gibi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|