Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriBir ben vardim bir sen yokdun Yar askdan böyle korkmak niye diye Bir sor su kalbine onun askla derdi ne Kir su zincirleri carpsin yine Varsin yoksun sen sarhossun Askdan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde Yollar uzun düsler kisa Sevgi gercek yalan olan askmi yar Bir sen kaldin ask tatmayan su dünyada Kandirma kendini bak ask tam karsinda Varsin yoksun sen sarhossun Askdan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriGün be gün hizi artti azalmadi kapanmadi sensizligin yarasi Ask mi sevgi mi bilmem ama seni hic birseye deyismem birtek sen Dur ve son kez olsun dinle artik gitmez böyle Seni sevdim olmadi Nefret ettim olmadi Seni terkettim olmadi Sana döndüm olmadi Terkettigim günden beri özledim deli gibi ama dönemem geri Anlamam cok gerekli ne kadar nasil sevmeliyim seni bitmelimi Dur ve son kez olsun dinle artik gitmez böyle Seni sevdim olmadi Nefret ettim olmadi Seni terkettim olmadi Sana döndüm olmadi Seni sevdim olmadi Nefret ettim olmadi Seni terkettim olmadi Sensiz sensiz hic olmadi |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriBitti rüya cok ansizin simdi sensiz ve yanlizim Üc günlük ask acitmazki tüm anilar birer birer yok olmazki Önünde diz cöksem sana söz versem benimle bir ömrü paylasirmisin Yaninda olsam elini tutsam beni sonsuza kadar severmisin söyle Iyi günde kötü günde bilki bu kalp seninle bundan böyle Beni takip et eve kadar artik kacmam seninim sonsuza kadar Önünde diz cöksem sana söz versem benimle bir ömrü paylasirmisin Yaninda olsam elini tutsam beni sonsuza kadar severmisin söyle Elini tutsam yüzüne baksam beni sonsuza kadar severmisin Önünde diz cöksem sana söz versem benimle bir ömrü paylasirmisin söyle |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriYürü be ey yalan dünya senden murad alinirmi Pek dolukmus su umar gözler buna care bulunurmu Hem okudum hem yazdim yalan dünya senden gectim Daglar kucaginda gezdim yiten yavru dönmez birgün Yer üstünde yesil yaprak yer altinda kefen yirtmak Yastigimiz kara toprak oda bizi atar birgün Yastigimiz kara toprak oda bizi atar birgün Yürü be ey yalan dünya sana konan göcer Birgün insan bir ekin misali seni eken bicer birgün Yer üstünde yesil yaprak yer altinda kefen yirtmak Yastigimiz kara toprak oda bizi atar birgün Yastigimiz kara toprak oda bizi atar birgün Yastigimiz kara toprak oda bizi atar birgün Mezarimin bas ucunda garip anam aglar birgün |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriYok sevgilim bile yok Şu koca dünyada kaldim yapayanliz Derken bakarsin ask bir adim ötede Bekliyor senide meyer kara sevdaymis Sevmek lazim sevismek gerek mutlu olmak icin Senide cok sevecek biri var elbet Üzülmeden hisset düsünme hep düsle Bak gözlerim kapali görmüyor dünyayi artik sana muhtacim gel Sevmek lazim sevismek gerek mutlu olmak icin Senide cok sevecek biri var elbet Üzülmeden hisset düsünme hep düsle Sevmek lazim sevismek gerek mutlu olmak icin Senide cok sevecek biri var elbet Üzülmeden hisset düsünme Sevmek lazim sevismek gerek mutlu olmak icin Senide cok sevecek biri var elbet Üzülmeden hisset biri var elbet Üzülmeden hisset biri var elbet Üzülmeden hisset düsünme hep düsle |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriHersey biter herkez gider Gün bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gözlerinde yankilanir yasanmamislari düsünür kuytularda üzülürüm Gel desen kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Yürek yanar kalpler aglar Sevdam bile cirpinir cikis yollari arar Birtek gözyasi kalir bu askdan geriye Ruhumda yeserir yeniden ask yapraklari Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne bir umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerini gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Bir umut kaldi ve bir rüya yine sana seslenirim |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriSonsuz bu diyarda ansizin uyanirken Her gün dogumunda kendime dönerim ben Derdimi duysan üstüme konsan belkide olsan bir kelebek Sonsuz bu diyarda ansizin uyanirken Her gün dogumunda kendime dönerim ben Derdimi duysan üstüme konsan belkide olsan bir kelebek Avunurum ben unuturum ben avunurum ben… Bir gün buralardan ayrilip eve dönsem Son gün dogumunda sadece seni görsem Bir kere baksan kalbime dogsan belkide olsan bir kelebek Avunurum ben unuturum ben avunurum ben … |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriYüregim buz kitasi ellerim dal parcasi Hangisi önce kirildi hangisi saglam kaldi Cek kopar icimi saran Kabuk kabuk yaralari Hadi al ***ür icimde kalan o zehirli anilari Yagmurum ol sulansin gözlerim Her damlada tassin nehirlerim Hic gitme hep kal isterim Okyanus olsun yüregim yüregim Bir an icin ümitlendim Belki benim olursun diye Yalan aski kabullendim Yalan olsanda gel yine Bir an icin ümitlendim Belki beni seversin diye Yalan aska gögüs gerdim Rüzgarim ol es yine Gözlerin kalp agrisi Sözlerin ask sancisi Hangisi önce acidi hangisi kirik kaldi Yagmurum ol sulansin gözlerim Her damlada tassin nehirlerim Hic gitme hep kal isterim Okyanus olsun yüregim yüregim Bir an icin ümitlendim Belki benim olursun diye Yalan aski kabullendim Yalan olsanda gel yine Bir an icin ümitlendim Belki beni seversin diye Yalan aska gögüs gerdim Rüzgarim ol es yine |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriBiliyorum bir gün bir gemi gelecek Bu sensiz limana, ama o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Biliyorum birgün bi gemi gelecek Bu yanliz limana ama o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz kalacak bu sehir sensiz kalacak bu liman sensiz batacak bu günes Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac yapmak icin Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac yapmak icin Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz atacak bu yürek, sensiz yanacak sigaram, sensiz solacak bu güller Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı Sözleriikinci ayrılık zor geldi bana sensiz olmadı anladım geç olsa da yalnız mısın sen de sensiz gecelerde hiç düşündün mü n’aparım diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? eski sevgili merak edilmez mi beş senelik aşk unutup silinmez ki korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyi misin diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin ısıttıya işte sinirle topladım tüm eşyalarını n’olur almaya gelmeye bırak izlerin kalsın bende kalpsiz… sen ağlama dedin hani dönecektin bir damla gözyaşımı silmeye bile gelmedin |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı Sözleridün gece seni rüyamda gördüm gözlerimde yaş kalbimde hüzün hatırladım dedim ki zaman kıymetli sonuna gel verdiğin kum saati al ***ür beni bu diyardan sensiz olmam sensiz olmam dün gece seni onunla gördüm gözlerimde yaş aklımda yüzün hatırladım dedim ki zaman kıymetli sonuna gel verdiğin kum saati al ***ür beni bu diyardan sensiz olmam sensiz olmam --->: Badem Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Badem Şarkı Sözleri |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriKara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Güzel yüzün,yanakların ıslanır ![]() Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır ![]() Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter ![]() Sen üzülme,gülüm ![]() ![]() ![]() Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır ![]() Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır ![]() ![]() ![]() Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter ![]() ![]() ![]() Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter ![]() ![]() ![]() Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim ![]() ![]() ![]() Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter ![]() ![]() ![]() Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter ![]() ![]() ![]() Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim ![]() ![]() ![]() |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı Sözleribana kara diyen dilber gözlerin kara değil mi? yüzünü sevdiren gelin kaşların kara değil mi? Beni Kara Diye Yerme Mevlam Yaratmış Hor Görme Ala Göze Siyah Sürme Çekilir Kara Değil Mi? inten yemenden çekilir iner bağdat a dökülür türlü tamah ekilir biber de kara değil mi? illerde konuk göçerler lale sümbülü biçerler Ağalar Beyler İçerler Kahve De Kara Değil Mi? Karac'oğlan Der inşallah görenler desin maşallah Kara Donlu Beytullah Örtüsü kara değil mi? |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı Sözlerikalk sevdiğim giyin kuşan güzeller kıskansın saçını gaflet basmış uymuşsun uyan diye öptüm saçını kalk sevdiği giyin kuşan dediler sevdana düşer söylesene neye küser ipek tüller örtsün saçını söyler herkes seni söyler nereye varsam metin eyler aldanıp bana benzer ipek tüller örtsün saçını |
|
Badem Şarkı Sözleri |
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Şarkı SözleriDüşlerimde yalnız kalmak çok zordu Hayallerim benim için oyundu Hayaller birer birer Kapımı çalıp girdiler Sonra da terk edip gittiler Gözlerimden bir damla yaş süzüldü Umutlarım hayallere dönüştü Hayaller birer birer Kapımı çalıp girdiler Sonra da terk edip gittiler Yalnız kalmak bir oyundu Hayaller birer birer Kapımı çalıp girdiler Sonra da terk edip gittiler |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|