Ali Asker Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Asker Şarkı SözleriŞu Metris’in Önü Bir Uzun Alan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan Senin Hasretindir Hücreme Dolan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan Gerisi Yalan Hücremdeyim Hasretinle Yanarım Senin Için Her Gün Her Gün Ağlarım Kanım Hep Içime Akar Kanarım Beni Anlamadın Ona Yanarım Ona Yanarım Şu Metrisin Önü Bir Uzun Alan Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Asker Şarkı Sözleri1971 Yılında Erzincan'da doğdu 1972 Yılında ailece Almanya'ya yerleştiMüzik hayatına atılması, bağlama çalıp türkü söyleyen babasının katkıları ile gerçekleşmiştir 1976-1977 Yılları arasında okul müsamerelerinde ilk sahne hayatına adım attı 1983-1984 Yıllarında "Grup-Bağrıyanıklarla", düğün ve özel eğlence programlarına katıldı 1984-1985 Yıllarında "Grup-Dostsevenler" adında kendi grubunu kurdu1989 Yılındaki ilk albümü "Gözlerimi Yaşlı" Ihsan Güvercin ve Hasret Gültekin, tarafından yönetildi 1990 Yılından sonra 4 kaset yönetti O dönemde "Garipce" isimli kendine ait bir Solo-Albüm yaptı Daha sonra başka sanatcılara, Yönetmenlik,Operatörlük, Tonmaisterlik ve Editörlük yapmaya başladı |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Asker Şarkı SözleriYazlar kışlar uçan kuşlar tanığımdır Ayrılıklar yolum oldu Can yoldaşlar dil sırdaşlar tanığımdır Ölümlerden gülüm soldu Anam bacım arkadaşlar tanığımdır Zulum gelip beni buldu oy dağlar yalçın dağlar,dumanı hırçın dağlar gün olur devran döner,ağlayan bayram eyler Oy dağlar haber verin,sılamı özledim yine Kuş olup kanat gerin,yolumu gözledim yine Yolumu gözledim yine,oy dağlar oy dağlar Kın olup bıçak verin,anamı özledim yine Kuş olup kanat gerin,yolumu gözledim yine |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Asker Şarkı SözleriEllerinde kitapları Türküleriyle geldiler Dalga dalga aydınlık Dalga dalga aydınlık oldular Yürüdüler karanlığın Karanlığın üstüne meydanları zapt ettiler Meydanları zapt ettiler Beyazıtta şehit düşen Silkinip geldi kabrinden Ve elinde bir güneş gibi Yıktı şahmeranın mağarasını Daha gün ogün değil Derlenip dürülmesin bayraklar Uzaktan duyduğunuz Çakalların ulumasıdır Safları sıklaştırın çocuklar Bu kavga faşizme karşı Bu kavga hürriyet kavgası |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Asker Şarkı SözleriBekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gök topraklan dağ bulutlan birleşsin Ölür isen gözyaşların sel olur(2) Gök topraklan dağ bulutlan birleşsin Ölür isen gözyaşların sel olur(2) Gün gelir dağlarıma dönerim(2) Yaylalarda bahar olur yaz olur(2) Sarın yiğit sarın gücün gürlesin Yiğit yüreğinde öfke kın olur Sarın yiğit sarın gücün gürlesin Yiğit yüreğinde öfke kın olur Doğruluşun doruklardan çınlasın Yaylalarda bahar olur yaz olur(2) Doğruluşun doruklardan çınlasın Yaylalarda bahar olur yaz olur(2) Gün gelir dağlarına dönersin(2) Yaylalarda bahar olur yaz olur(2) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|