Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılar |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarArkası gelmez dertlerimin bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah Yok mu çaresi dostlar fesupanallah Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah Yok mu çaresi dostlar fesupanallah |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarAh kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin vallah sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki vallah sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınlar sesini Göğsümden koparıp atarım seni Bu kaçıncı sevgi belki kırkbeş, elli Ben bildim bileli vallah sen delisin Hiç nefes almazsın biran boş durmazsın Fikrimi sormazsın vallah sen delisin Anlaşıldı sen duruncaya dek Bu iş hep böyle sürüp gidecek Aşk herzaman faydalı olmuyor Senden bana hiç rahat yüzü yok |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarBaşın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gide biter Mapus yata yata biter Aldırma gönül aldırma Dertlerin kalkınca şaha Bir sitem yolla Allah'a Görecek günler var daha Aldırma gönül aldırma |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarÖzgürlük ve barış tüm insanları Özlemi olacak yarınlarda Anam, bacım, kardeşim, eşim, dostum, yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Anam, bacım, kardeşim, eşim, dostum, yandaşım Daha daha mutluyuz yarınlarda Ağlamak yok, gülmek var Düşmanlık yok, dostluk var Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var Yarınlar benim, yarınlar senin Yarınlar onun, yarınlar bizim Yarınlar bizim Yarınlar bizim Mutluluk şarkısı tüm insanların Gönlüne dolacak yarınlar Canım, gülüm, sevgilim, balım, dalım, birtanem Daha daha mutluyuz yarınlarda Canım, gülüm, sevgilim, balım, dalım, birtanem Daha daha mutluyuz yarınlarda |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarNeler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Her şey yine aynı kalsa Beni unuttu sanmıştım Bir de baktım ki, işte orda, orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi Ta kendisi Geri gelmiş demek "Sensiz" diyor, "yaşanmıyor" Aşk bu olsa gerek Karanlıkta, sokaklarda Elinde bir çiçek Beni arıyor, beni soruyor Hayırdır inşallah Hey! Uzun desem Uzun değil Bir yol var önümde Yeşil desem Yeşil değil Beyaz bir elbise Gümüş desem Gümüş değil Altın bir yüzükle Bana bakıyor gülümsüyor Hayırdır inşallah Hey! |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarBende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa Ah Bu hayat çekilmez Ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canim Ah Bu çile çekilmez Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhatin daglari delen sabri olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa Ah Bu hayat çekilmez Ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canim Ah Bu çile çekilmez Gönlümde bu dinmek bilmez sizi olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa, sevdan olmasa Ah Bu hayat çekilmez Ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canim Ah Bu çile çekilmez |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılarçok memleketler gezdim neler gördüm görmedim şu kocaman dünyada senin gibi görmedim öyle bir yar istemem istesemde istemem güller bitti dilimde nasıl diyeyim bilmem estarabim estarabim sağdan soldan estarabim ateş olmayan yerde duman tütmezmiş derler zaman zaman halini bir görseler gülerler böyle bir yar istemem istesemde istemem güller bitti dilimde nasıl diyeyim bilmem estarabim estarabim sağdan soldan estarabim |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılarbu ne dünya kardeşim, seven sevene bu ne dünya kardeşim böyle bir garip buruk içim, bilmem ki niye belkide sevdiğim yok diye bu ne dünya kardeşim, gülen gülene bu ne dünya kardeşim böyle bende hep onlar gibi, gülsem mi öyle yüreğim kan ağlasa bile ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay bu ne dünya kardeşim, gezen gezene bu ne dünya kardeşim böyle bir kez olsun çıkıp gitsem, dolaşsam o yerlerde o rüya dolu ülkelerde bu ne dünya kardeşim, üzen üzene bu ne dünya kardeşim böyle kimseyi incitmeden, kırmadan tek bir kalbi yaşamak elbet en güzeli ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay bu ne dünya kardeşim, giden gidene bu ne dünya kardeşim böyle gün gelip selam verince, gökteki meleklere artık dönüşün yoktur yere bu ne dünya kardeşim, göçen göçene bu ne dünya kardeşim böyle gün gelip selam verince, gökteki meleklere artik dönüşün yoktur yere ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay ne bir kürk ister bu şen gönlüm ne bir han nede saray, ye iç eğlen cok kısa ömrün sev çünkü sevmek en kolay |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarAşk bahçemi süsleyen İnci çiçeğim misin? Gecemi aydınlatan Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin? Bahar dalında yaprak Yıldızdan daha parlak Gözyaşımdan yuvarlak Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin? Doğmayan güneşimsin Rüyalarda eşimsin Sevgilim söyler misin? Ateş böceğim misin? Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovalakça kaçan Ateş böceğim misin? |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen ŞarkılarSen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu Hop tirininay nay, lay lay li lay lom Hop tirininay nay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canıma yetti Çekilen acılar nedense çabuk bitti Şu dünyanın haline bak Giden sevgilinin yenisi geldi Hop tirininay nay, lay lay li lay lom Hop tirininay nay, lay lay li lay lom |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılarson verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de her gün yeni bir aşk arıyor kendini bilmem ki ne sanıyor kararlıyım onu bırakmaya tak dedi artık canıma son verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki zarar ziyan son verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de son verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de her gün bir başka yalan söyler ne mutlu eder ne af diler kararlıyım onu bırakmaya tak dedi artık canıma son verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki zarar ziyan son verdim kalbim işine aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine olmaz olsun onun aşkı sevgisi de --->: Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılar frmacil sayfa 2iki --->: Hababam Sınıfı'nda Söylenen Şarkılar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|