Teoman Şarkı Sözleri !! |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teoman Şarkı Sözleri !!biraz uyusam geçer belki bir kalp atışı uzağında istemezsen hemen giderim gerçi taksi gündüz tarifesi açarsa tuttuğum balıkları denize attım açlıktan ölüyorum bana gülmeyi armağan ettin ama nereye koydum bulamıyorum soy beni yatır uykuya şu an sanki evimdeyim bul beni aramana gerek yok beni koyduğun yerdeyim biraz uyusam geçer belki bir kalp atışı uzağında istemezsen hemen giderim gerçi taksi gündüz tarifesi açarsa kusursuz bir cinayet planı yaptım kendime karşı çok da ciddiye almamalı yaptıklarımız rol icabı soy beni yatır uykuya şu an sanki evimdeyim bul beni aramana gerek yok beni koyduğun yerdeyim |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teoman Şarkı Sözleri !!suç yok,suçlu yok hayat böyle anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma neden niçinher şey yalnızlıktan bak güzel bir gün ölmek için düş yok, gerçek yokbak sonunda anladım yaz yok kış yokartık zamanı karıştırdım |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teoman Şarkı Sözleri !!Harbe giden sarı saçlı çocuk! Gene böyle güzel dön; Dudaklarında deniz kokusu, Kirpiklerinde tuz; Harbe giden sarı saçlı çocuk Harbe giden sarı saçlı çocuk! Gene böyle güzel dön; Dudaklarında deniz kokusu, Kirpiklerinde tuz; Harbe giden sarı saçlı çocuk |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teoman Şarkı Sözleri !!O kadar haklısın ki dayanamıyorum buna O kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında Korkum yaralanman hayatta O kadar yalnızsın ki dayanamıyorum buna O kadar sıcaksın ki çok soğuk kaldım yanında Korkum yaralanman hayatta hayalperestsin Güzel hayaller peşinde Çok gençsin yanlış insanlar kalbinde Hayalperestsin Güzel hayaller peşinde çok gençsin çok gerçeksin Bu yüzden çok güzelsin |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|