Gökhan Tepe - Deli Gibi Şarkı Sözü |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Tepe - Deli Gibi Şarkı SözüGökhan Tepe - Deli Gibi Şarkı Sözü Sev, sevebilirsin Belki yeniden gülebilirsin Öp, öpebilirsin Aşkı yeniden tadabilirsin Ben senden mutluyum sanma Dönmezsem bir daha sorma Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Deli gibi sevdim usanmadım Bile bile sonunu kendin hazırladın Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Senin için her şeye razıyım Bile bile sonunu kendin hazırladın Artık bitti Sev, sevebilirsin Belki yeniden gülebilirsin Öp, öpebilirsin Aşkı yeniden tadabilirsin Ben senden mutluyum sanma Dönmezsem bir daha sorma Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Deli gibi sevdim usanmadım Bile bile sonunu kendin hazırladın Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Senin için her şeye razıyım Bile bile sonunu kendin hazırladın Artık bitti Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Deli gibi sevdim usanmadım Bile bile sonunu kendin hazırladın Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım Senin için her şeye razıyım Bile bile sonunu kendin hazırladın Deli gibi sevdim inanmadın Sana ben aşkımı ölesiye bağladım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|