Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8İstanbul İstanbul Olalı Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Savaşma Seviş Benle Say bakalım yılları bir hesaba vur Hangi anı anında yaşadın Diyebilir misin ki tek doğru budur Bir düşün kaç kere ev bark döşedin Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman Aman, ah aman Aman, ah aman Aman, ah aman Bana söz verme yemin verme Kelimeler aklın oyunudur İster kabul et ister etme Bu çarpıntı aşkın doğumudur Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman Aman, ah aman Aman, ah aman Aman, ah aman Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Su Gibi Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Nihayet Uyandım bembeyaz bir sabahtı Son yıllardaki en sert ayazdı Sıcacıktın taze kahve tadında Havalandı kalbim kuş kanadında Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim Uzandım, örttüm bağrını usulca Öptüm olgun erik gibi ağzını Yürekten bir dua kondurdum alnına Tadını çıkar dedim kalbime Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Dansöz Dünya Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Tanrı İstemezse Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can, bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın Sen beni dünyada ateşe attın |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Güngörmemişler Tedavülden kalktı aşk Üç ihtilal üç kuşak Fiiliyattan geçtim Düşünmek bile yasak Girmeyelim bu konulara Bizden geçti şşşt susak Yedi onda dört, onda beş Önümüz deprem yan basak Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Kelimeler fistan giymiş Salınıyor ağır aksak Atı alan Üsküdar'ı geçmiş Saadet bizden uzak Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Of Her birimize değdi fesat Dünya işleri kesat Yuvarlanıp gidiyoruz Halimiz eh işte vasat Kurtaracaktık olmadı Çilemiz hala dolmadı Uymadı gitti bi türlü Çarşıya evdeki hesap Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Biz gördük yanmayı Ölümüne zorlanmayı İktidar atında şahlanmayı, horlanmayı Her şart her koşulda Babalar gibi dayanmayı Bizden sonrakiler gün görse bari Bizden sonrakiler gün görse bari Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize mi denk geldi, bize mi insaf Bize denk geldi Bize denk geldi Bize denk geldi melesef |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Şen Şarkı Of oof, of oof Of oof, of oof Aşkım günaydın de yeni güne Yay gibi gerginsin çözül biraz Bitmez dünyanın derdi ertele Kurulmanın hiç bir faydası yok, relax Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Aşkım herşeyi yokuşa sürme Olursa olur olmazsa olmaz bu şans Herkesin durduğu yer dünyanın merkezi Empati sempati yani tolerans Bırak güneş ısıtsın içini Bak baharlar açmış beyaz beyaz Öyle olmasa da sen öyle farzet Bakarsın umduğundan iyi geçer yaz Of oof, of oof Of oof, of oof Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım kaçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Ben de onlar gibi coşmak istiyorum Sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum Yalınayak yere basmak istiyorum Ne eksiğimiz var çiçekten böcekten Tabiat misali coşmak istiyorum |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Deli Gönlüm Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar neredeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Bir deli rüzgar savurdu beni böyle Bu mutlu tutsak benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz Yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka duygularım başka yerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Kıran Kırana Unutma, unutma Sen yine sardunyalara su ver ben yokken Unutma, unutma Gazeteleri oku kahvaltı ederken Unutma, unutma Haberleri dinle her saat başı lütfen Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin Sen ki mum gibi içine içine erirsin Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Dayan gözümün nuru Kavuşacağız elbet bir bağ bozumu Kıran kırana bu hayat Yaşayacağız boynumuzun borcu Unutma bahardır kışın sonu --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8 frmacil sayfa 2iki --->: Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Ablam Aşktan Öldü Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Son nefesini verdi mucize Sevgililer buluşamadı Hayat o'rda o kıyıda Masalın berisinde kaldı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Aşktan ölmenin bin yıllık tarihini Ablam yeniden ama yeniden yazdı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Deliveren Deliveren Söz ağızdan çıktı bir kere Şeytan da senden yana Melek de Oh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledi sadece be babam Şu adaptasyonu gördün mü? Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Dibe vuruyor herşey ta dibe Analizi, sentezi var bir de Dibe vuruyor herşey ta dibe Analizi, sentezi var bir de Doğudan, batıdan kop da gel Do it, do it, just do it hade Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledi sadece be babam Şu adaptasyonu gördün mü? Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Dibe vuruyor herşey ta dibe Analizi, sentezi var bir de Dibe vuruyor herşey ta dibe Analizi, sentezi var bir de Doğudan, batıdan kop da gel Do it, do it, just do it hade Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy, koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy Oh oh, suyundan da Oh oh, şuyundan da Oh oh, buyundan da Koy koy, koy koy, koy |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Kahpe Kader A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Şarkı Sözleri 8Keskin Bıçak Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadım Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|