![]() |
Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Al 1 de Burdan Yak al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alışkın her kulak, beni update edin, rapi şadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat espiri dediğin ta kendisi hayat kim kaldı bir şakayla sakat? beş kişi kalmış canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacı var yapılan her eylemin, nihayetinde boşa akmasın terin hediyesi paketli her emeğin göz nuru nedirse ettiğin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken şuuruna dostum hay aksilerde dolup taşar umudum ![]() ![]() ![]() ![]() al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonu idam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2 dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş çok rüküş düşünce modaları gülünç, fiyasko dolu aklımın odaları güç birimlerini devreye sokun hadi he-man misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ki matrax atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj gözlerin sulu boya kıvamı makyaj uzaklaş yanı başımdan işin yaş geceleri yüzde kırkımız ayyaş hip hop bala gora yelken fora ileri rota bağdat ı bulmuş emmim sora sora bazen kaderi belirler yazı yada tura moral düşünce zora komiklikler şakalar yetişir imdada, ustura misali keskin zekaların dansını izle acaba kaç cambaz durur aynı ipte? emekler misin koşmadan önce? bilip de bilmezden gel dilinci linç eder dilenci oh çeker dilenci ahkam keser ![]() ![]() ![]() ![]() al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonu idam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - As Kolera KOLERA Müzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur üstüne yapma etme uyma jeste hepsi nekre düştü cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruüstüne simler savrulu mars yaşandı rap çıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıçradı hatırı sayılı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA Ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiş bir fobia herkes çekti kopya üç buçuktan dörtlük iddia iste bir yüzün wermezsem 2 yüzüm kara tam bir rampa lyriclerim uçurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma (nakarat) BAS DAMARLARIMA SIZLASIN, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HÜCÜMLARINA ÇARE ARAR BULAMAZ YERE ÖYLECE YIĞILIR MASKOT SAGOPA İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Bağdat Sizleri ölen sayısız insan için 3 dakikalık Saygı duruşuna davet ediyorum ![]() Mermi icad oldu mertlik bozuldu ve merhumlar evin duvarında meçhul Gazi ![]() Mayın şehit Taburu, Mayısta kan yağmuru, düşman uyku mahmuru, dünya kin maduru, sonunda katliam, nerede sağ duyu? Mevzileri nöbet alan Fevziler Feyz alamadan Fethettiler Ahireti,mektupları kayıp, cinayet ayıp ve kültürler bombalandı, kimse sallamadı, Bağdat ateş aldığında kalbim vurgun yedi, güneş doğudan battı ![]() ![]() Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır ![]() ( yoo Sagopa K ![]() Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir ( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ) ![]() Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır ![]() ![]() Kazanılan her Madalyon, mayın tarlasındaki Piyon Askeri Reyona bir şampiyon sıfatıyla koydu bir Galon Kurşun, Hüşu derbeder ![]() kalbimin atışı ve ekler günbatımından Şafağa doğru süre gelen kanlı iklimler ![]() ![]() ![]() Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır ![]() ![]() Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ) ![]() ![]() ![]() Hey hadi, hadi söyle, hadi söyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Bebegim Öldü Ve bebekler de ölür ![]() ![]() ![]() Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim ![]() bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ? Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım ![]() Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum Ve ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attım Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu RAP canımsın ! ![]() ![]() ![]() İçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili ![]() Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine ! ![]() ![]() ![]() Yer mi Len Velet !?!? ![]() ![]() ![]() İçimi döktüm ![]() Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma Gömülü parmak izlerin omuzlarımda Gözlerimde bir filmsin ![]() ![]() Bende ninninim uyu ![]() ![]() ![]() ![]() [Nakarat] Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın ![]() ![]() ![]() Tanrım ona acı ![]() Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu) Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyse Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarimi benden aldın ? Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alışkanlıklarıma yoklama yaptım Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadan Toz Ol ! ![]() ![]() ![]() ![]() Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldun Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum Alacakaranlık geriye çekti güneşi Bir içim tütün tadın Kadın ! ![]() ![]() Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ? Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Kör Savaşçı sagopa: ben uyku dolu bu gözlerimle baktım ahalime ve kelime topladım çuvalla bendime, sınırda çattım halime, savaştım kör savaşçı arenasında kendime sataştı sözlerim aleyhime, hep arbede! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mista brown: i hate the way you look at me just like the little piece of thrash under the carpet ready to tear the heartbeat i'm broken living bad luck, i'm always dirty not in the mind but in the soul! always ready to go to the street with no name save me from this bad game my life's been lame turning the wheels on the bus round and round reflection in the mirror makes me sick days gone by like mad filling the space with things i've never had anxiety and stress ran out of pain with nothing to gain i'm slain the mental institute is ![]() ![]() ![]() ![]() hit the light and say goodnight can't take the strife uh ![]() ![]() ![]() ![]() notebooks filled with fright killing the pens with all the presence on the pad sad, i never got the math |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriSagopa Kajmer - Kendime Sarılır Donarım RAP 1 Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar ![]() ![]() Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla elde ettiğiniz hazza anlam veremedim ![]() Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım,bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? Telefon çaldı,ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi,hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nakarat (koro) Bu cinayet! ![]() ![]() ![]() Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım rap 2 Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat safdışı,birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta,ayaklarınızın altı marazlı ne iş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem,fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem,bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik,eklem ![]() Tırnak ayrı-gayrı olamaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim,kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın! ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkar lan maskeni! ![]() ![]() ![]() Anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu,çözdüğümü! ![]() ![]() ![]() Bile bile lades,hile mimik,güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın! ![]() ![]() ![]() Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın,farkmazlardasın Uçurumun önünde,ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım,yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım Selametle ![]() ![]() ![]() --->: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Şarkı SözleriEmre Aydın - Soğuk Odalar Durdu zamanım Bir şey diyemedim Gitmek istedin ve gittin Aynı gökyüzünde ayrıydı güneşin Söyle bari, iyi misin? Burası soğuk Soğuk odalar Yoksun neye yarar Örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk, soğuk olanlar Vurdum dibe kadar Halimden yalnız uyuyanlar anlar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|