Mini Etekli Bombacı... |
|
|
#1 |
|
yosun_26
|
Mini Etekli Bombacı...Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Haziran'da Bakırköy Ebuziye Caddesi'nde meydana gelen ve 17 kişinin yaralandığı patlamayı gerçekleştirdiği ileri sürülen kadın bombacının görüntülerini çevrede bulunan MOBESE kameralarından tespit etti Başlatılan çalışmalar sonunda kadın bombacının Küçükçekmece'de örgüte ait bir evde kaldığı belirlendi Ekiplerin uzun süren takibi dün sonucunu verdi Beyaz Yakut, Bakırköy'deki bombalama eyleminden bu yana saklandığı evden çıktı Otobüse bineceği sırada yakalandı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edilen kadın bombacı, Esenler Otogarı'nda Antalya otobüsüne bineceği sırada yakalandı Yakut'un tatil bölgesinde dikkat çekmemek için dekolte bir kıyafet ile mini etek giydiği görüldü![]() PKK'ya 7 yıl önce katıldığı bildirilen Beyaz Yakut'un, çantasında yapılan aramada 4 kilo 800 gram A-4 plastik patlayıcı bulundu Kandil Dağı'ndaki örgüte ait kamplarda sabotaj ve bomba eğitimi aldığı ve 3 ay önce İstanbul'a gönderildiği belirlenen Yakut'un, Antalya'ya eylem için gittiği belirtildi![]() Küçükçekmece'de yapılan operasyonda ise Yakut'a yardım yataklık yaptığı iddiasıyla Mehmet Ali Demir ve Serdar Özer yakalandı Özer'in ifadesinde, "Örgüt, Yakut'a yardım etmezsem, Güneydoğu'da yaşayan aileme zarar vereceklerini söyledi Bunun üzerine yardım etmek zorunda kaldım" dedi Zanlılar Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi 3 sanık tutuklanarak cezaevine gönderildi![]() Polis yetkilileri, Bakırköy'deki bombalı eylemde de A-4 plastik patlayıcı kullanıldığını belirterek, "17 kişinin hafif yaralı olması ilk anda bombanın ses bombası olduğu yönünde bir izlenim bırakmıştı Ancak bombanın kaldırım taşının arkasına bırakılması patlamanın şiddetini azaltmış" dedi |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|