Kaybolan Çocukluğumuzun Eski Anıları |
07-02-2007 | #1 |
angelesdream
|
Kaybolan Çocukluğumuzun Eski Anılarıbunları yapmamış çocuk varmı aranızda?
-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek -Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek -Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek -Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek -Masanın altına uzak gemisi Atılgan'ı çizip uzaycılık oynamak,çiğnenmiş ekmekiçiyle sivri kulak yapıp Mistit Sıpak olmak -Bozuk para,düğme,inci gibi şeyleri yutmak ve anne gözetiminde onları lazımlığa şa'apana kadar evden dışarı çıkmamak -''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak -Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak -Kertenkele yakalamak ve boynuna ip bağlayıp arkadaşlarının yanında gezdirerek hava atmak -Küçük yeşil kurbağayı kibrit kutusunun içine koyduktan sonra paketleyip kızlara hediye etmek -Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak -Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek -Oluklu saçtan çatısı olan çay bahçelerinin çatısına taş atıp taşın çatıdan yuvarlanırken çıkardığı sesleri dinlemek -Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümekHatta orangutan takliti yapmak -Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek -Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek -Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak -Pizzacıları,kebapçıları arayıp komşunun adına siparişte bulunmak -Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak -Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek -Tuvalete gitmeye üşenip odada bulunan en yakın saksıya işemek -Kafayı balkon demirleri arasına,parmakları şişeye veya musluğa sıkıştırmak -Aynjı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak -Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek |
07-02-2007 | #2 |
Ergenekon
|
-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek -Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak hay eline sağlık, hala yapıyorum bunları, virüse de teşekürler, hala tommiks teksas okuyorum geçenlerde beni kırmadı buldu o çizgi romanları, teşekkürler angelesdream |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|