Maritim Pine Beach Resort/Antalya

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Maritim Pine Beach Resort/Antalya

Otel Bilgileri: Otel Maritim Pine Beach 388 Toplam Odalı, 1164 Toplam yatak, 13 bağlantılı Odalı, 4 özurlü odası ile hizmet veren Otelin Oda Özellikleri, direk telefon, müzik yayını, balkon veya teras, minibar, kasa, televizyon, uydu tv, merkezi klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir Maritim Pine Beach Otel?in konaklama şekli herşey dahil, kahvaltı salonu, pastane, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, Disko bar 1 açık büfe restoran (950 Kişilik), 1 açık restoran (500 Kişilik), 1 kapalı restoran (450 Kişilik Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı, ve Balık mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar sunmaktadır Maritim Pine Beach Otel merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, Tv salonu, oyun odası, internet, business merkez, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, jeneratör, doktor yada hemşire, bebek bakıcısı, sağlık odası, açık otopark, alışveriş merkezi gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz Otel Maritim Pine Beach açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, ısıtmalı havuz, aquapark, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, Masa Tenisi, bilardo, Disko, gece animasyonu, spor animasyonu, ten, ten, mini futbol, plaj voleybolu, basketbol, Bisiklet, jogging, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış okulu, yelken, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, jimnastik salonu gibi zengin aktivitelere sahip olup en iyi hizmeti vermektedir Maritim Pine Beach Otel'de Toplantı ve Konferanslarınız için tam donanımlı olarak hazırlanmış maximum120 kişilik kapasiteli 2 adet toplantı salonunda kürsü, telefon, fax, fotokopi, flipchart, kasetçalar, CD çalar, ayaklı mikrofon, yaka mikrofonu, ses kabini, tepegöz, bima, video, Tv, perde mevcuttur Maritim Pine Beach Otel Konum Olarak, Deniz kenarında, Özel plaj, Belek 3 km, Antalya Hava Alanına 33 km Mesafade yer almaktadır

Adres : ileri Basi Mevkii / Belek / Antalya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com