![]() |
Tebessğm Ettirecek Namaz Nukteleri .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tebessğm Ettirecek Namaz Nukteleri ..Tebessğm Ettirecek Namaz Nukteleri ![]() ![]() Hakkında Tebessğm Ettirecek Namaz Nukteleri ![]() ![]() Hem de Oruçluydum Camide gencin biri çok güzel namaz kılıyormuş ![]() - "Vay be ne kadar da huşu içinde namaz kılıyor" demişler ![]() - "Sadece namaz mı? Ben hem de oruçluydum ![]() ![]() * Hızlı İmam Çok hızlı teravih kıldırmayı bir marifet sayan hoca efendi arkadaki cemaat kan ter içinde bırakıp namaza devam ederken, camiden içeri geç kalmış biri girer ![]() ![]() ![]() * İş İnada Bindi Ömründe hiç teravih namazı kılmamış olan bir yörük, bir gün, caminin önünden geçerken, adamın birisi : -Namaz vakti nereye gidiyorsun? demiş ![]() Yörük ne desin? "Bari şu namazı kılıvereyim de öyle gideyim" diyerek camiye girmiş ![]() ![]() ![]() Dışarı çıkıp oğluna seslenmiş : -Oğlum, hayvanlara mukayyet ol ![]() ![]() * Kaza Etmek Yolculardan biri, otobüs şoförünün yanına gider ve namaz vakti geçmeden bir mola vermesini rica eder ![]() Şoför sinirlenerek: - Kaza edin efendim, der ![]() Adam, sakin sakin cevap verir: - Ben kaza etmeden, ya sen kaza edersen? * Ne Faydam Oluyor? Mehmet Kırkıncı: "Hocam, ben namaz kılmakla Allah(c ![]() ![]() - Senin namaz kılmamakla kendine ne faydan oluyor? * İçimizdeki Horoz Çocuk: - Babacığım, demiş ![]() ![]() Adam: - Canım oğul, diye cevap vermiş ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|