![]() |
İnternet Sozleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet SozleriAk anti-virüs kara gün içindir ![]() Avi gelen yerden mp3 esirgenmez ![]() Bana bilgisayar verin interneti göçüreyim ![]() Bana bilgisayarının modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ![]() Beleş anti-virüs programı, virüsü türkü çağıra çağıra ararmış ![]() Bilgisayara 10 gb ram takmışlar , windows yine de insufficient memory demiş ![]() Bilgisayarina linux kuranin, ya mail server'i ya ssh client'i vardir ![]() Bin gigabyte'ın olsa da bir gigabyte'ı olana danış ![]() Bir virüse sistem yakma ![]() Bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma ![]() Büyük harddisk çabuk dolar ![]() Carsidan aldim bin kilobayt eve geldim bir megabayt ![]() Çökecek windows bilgisayarda durmaz ![]() Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur ![]() Dos işler windows övünür ![]() Dos kocayınca windows un maskarası olur ![]() Dünya kadar harddiskin olacağına fındık kadar bandwidthin olsun ![]() Eceli gelen windows mavi ekran verir ![]() Eski dos'tan windows olmaz ![]() Formatlanmış diskin davası olmaz ![]() Görünen ağ protokol istemez ![]() Hack'e giden hacklenir ![]() Hard diski virüs bassa norton'a vız gelir ![]() Hatasız program olmaz ![]() İ845 intelin yongasıdır ![]() İsletim sistemi windows olanin, basi beladan kurtulmaz ![]() Kaspersky'in olmadığı yerde norton'a abdurrahman çelebi derler ![]() Kazaa yüklüyorum demez ![]() Kılavuzu animatör olanın burnu 3D'den kurtulmaz ![]() Kimine adlip söz, kimine sb live az ![]() Ne mutlu geforce4'üm var diyene ![]() Nickini söylemeyen chat arkadaşı bulamaz ![]() Orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar ![]() Paketin gidisi tracert'den bellidir ![]() Paran çoksa yeni bilgisayardan bıkma, işin yoksa chatten çıkma ![]() Patch'ı çıkmamış programdan ümit kesilmez ![]() Pc ye mac vermişler, ille de windowsum demiş ![]() PC'ci Microsoft'a küsmüş, Microsoft'un haberi olmamış ![]() Ping gumusse, nslookup altindir ![]() Programcıyla yatan animatör kalkar ![]() RAM'sız Windows oynamaz ![]() Reset'te keramet vardır ![]() Sabreden derviş Windows'u çalıştırmış ![]() Sakınan diskte "bad sector" çıkar ![]() Sakla setup'ı gelir zamanı ![]() Silme windows'un dllsini, çıkar aheste aheste ![]() Sora sora crack bulunur ![]() Upgrade ı an, tornavidayı hazırla ![]() Vermeyince administrator yetkiyi, neylesin guest user ![]() Virüsler ilk hedefiniz internettir ilerii Virüsünü temizlemeyen diskini temizler ![]() Windows'a service pack de yüklesen, windows yine windows'tur ![]() Windows'tan ağzı yanan linux'u üfleyerek kurar Windows'u seven formata katlanır ![]() Windows'u seven mavi ekranına katlanır ![]() Windows'uma söven, linux kullansa bari ![]() Windows'unu açık unutanın ziyaretçisi pek olur ![]() Yaz virüsü formatlasın diskini ![]() Yazıcının şahidi tarayıcı olurmuş ![]() Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz ![]() Zip'le yatan rar'la kalkar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|