Güveçte Çinekop |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güveçte ÇinekopGüveçte Çinekop 6 kişilik 1 kg orta boy çinekop 4 adet domates 1 kg haşlanmış mantar 4 adet dolmalık biber 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çorba kaşığı tuz Temizlenmiş ve bol suyla yıkanmış çinekopların suyunu süzün Çinekopları hafifçe yağlanmış güvece dizin Kabukları soyulmuş ve halkalar halinde doğranmış domatesleri mantarları ve dolmalık biberleri çinekopların üzerine dizin Sıvıyağı üzerlerine gezdirip tuz serpin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin Sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|