|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| acıyortıpkı, aşkı, ellerim, yazarken, yüreğim |
Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor...Tıpkı Yüreğim Gibi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor...Tıpkı Yüreğim Gibi![]() Kaçtıkça o beni kovalıyor ' 'Bir daha aşka dair yazmayacağım !Bana aşkı yazdırmayın!'' diye düşünsemde,ya aşk beni buluyor,ya da aşıklar Ya aşk vuruyor yüreğime yada yüreğimde aşk acıyor ![]() ![]() Bu sefer ''aşk cinayetleri'' başlıklı haberler takıldı gözlerime ve yüreğime Neredeyse hergün gazete köşelerine yansıyor aşk cinayetleri Yazık ![]() ![]() Hem kızıyorum hem üzülüyorum Aşkından intihar edenlere de katil olanlara da![]() ![]() Ölenlere de kalanlara da ![]() ![]() Yakanlara da yananlara da ![]() ![]() Aşk zehir olmamalı ![]() ![]() Aşk gibi bir duyguyla ''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı ![]() Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir? Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise,aşk cinayeti de o kadar aşk tır ![]() ![]() Aşk su gibi hayat vermeli insana Ama zehir oluyor bazılarına!![]() ![]() Neden? Ne yaşamayı öğretebiliyoruz,ne de sevmeyi ![]() ![]() Ne mutluluğu anlatabildik,ne de imtihanı ![]() ![]() Ne hayatı anlatabiliyoruz ne de ölümü![]() ![]() Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!! ![]() ![]() Bilmelisiniz ki ''kavuşmak'' kadar ''özlemek'' de güzeldir Kimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir? Ve şunu asla unutmayın! Kulak verin bu sese Aşk bilekte yaşanmaz,yürekte yaşanır ![]() Yürekte yaşanan aşk,kavuşamadığını kırmaz ![]() ![]() Kıramaz![]() ![]() Çünkü kıyamaz ''Mangal gibi yürek''derler ya ![]() ![]() ''Aşk''içinde mangal gibi bir yürek lazım,yumruk olmuş bir bilek değil!!! Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdım Aşk yazılacak bir duygu değil Yazılamaz,yaşanır Aşkı yazmakta zor,yaşamakta![]() ![]() Allah yaşayanlara sabır versin Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor ![]() ![]() Tıpkı yüreğim gibi![]() ![]() ![]() aLıNtI |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|