Ey Aşk Dokunma Bana!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Aşk Dokunma Bana!!!'' ![]() ![]() yalnızlığın gövdesinde en çok parçalanmış 'o' parça,suskun bir hecede takılı(kala)kalmış olsa da apansızlık; yüzünden ilmek ilmek geçirdiğim haykırışlar, ne kadar azalırsa o kadar çok artan![]() ![]() ''Çırpınışların masum ellerine,lirik bir şiirin teninde yazılmış ![]() ![]() ''Bir'' benden başka,hiç kimsenin okumayı beceremeyeceği bir lisan hüzmesinde![]() ![]() Zamanın ve mekanın nice zarflarını hatırlayamadığım fakat sadece ikimizin sahip olduğu bir evrenden yaratılmış, lavanta kokulu bir alfabede![]() ![]() Ve ![]() ![]() ''Yürek Dili''nde ![]() ![]() sen varken,gücüm olurdu,zaman akmadan dururdu, hatırlasana(!) ![]() ![]() ![]() Bildiğini,adımla ''bir'' biliyorum ![]() ![]() Biz'den geriye kalan ve payımıza sözüm ona düşen birer adet yalnızlık değil(di)![]() ![]() Yalnızlık;seni ilk gördüğüm an'da da yanıbaşımdaydı,gözlerinin ellerinden sıkıca tutmaktan vazgeçtiğim an'da da![]() ![]() Yalnızlık; ne ben'den bir avuç eksık(ti),ne de sen'den bir avuç fazla ![]() ![]() Kıvamı Tanrısal bir gücün kusursuz ellerinden çıkma![]() ![]() Aynadaki suretimin,ruhumun aslına kadar uzanmış her bir arşınında![]() ![]() hani aşk seni yormuştu,yolun sonuna koymuştu,dokunma bana(!) ![]() ![]() Vaad edilmemiş,kuraklığına çoraklanmış,sinsice,her bir metre kareme bulaşan hastalıklı bir toprak parçası var içimde ![]() ![]() Yaşam(ak)ları teker teker takvim sayfalarında doldurduğum![]() ![]() ''Yağmur''un ağlamaktan vazgeçmişlik kokularını sürmüş bir buhran![]() ![]() Kendi tenhalığı içinde kıvranan![]() ![]() şimdi,eskiye döner mi,dönse de buna değer mi,cevaplasana(!) ![]() ![]() Zamanın asla doymak bilmeyen,cani miğdesinde öğütülmüş ve dumanına dağılmış hayat(lar) ![]() ![]() Bir film afişinin;son satırlarına düşmüş başrol oyuncuları![]() ![]() ''Önce bir 'sen' ve sonra bir 'ben' ![]() ![]() '' insan aynı durur mu,ayrılık kolay oyun mu,dokunma bana(!) ![]() ![]() ![]() Acımtrak bir gecenin koynundan, boynuma sarılmış kördüğüm(ler) ![]() ![]() Lacivert bir hüznü, fondip yapmış ve dolmuş ve boşalmış ve bir kez daha boşalmaya dolmuş sarhoş kadehler![]() ![]() ''Gitsem, geri dönüş yasaklısı,kalsam 'aşk'a firari giyinmiş müebbet zanlısı ![]() ![]() ''artık ben vazgeçtim,(yalnızlığı) seçtim,herşey bitti,anlasana(!) ![]() ![]() ![]() Bazı artık sabahların,en nef(es) alınılası sebepsizliklerinde,ayrılığı ''ortak bölen'' saymış yazgıların,aynı bedende hecelenmiş heceleri ![]() ![]() Ve ![]() ![]() Hep ''o'' son'a lal olmuş sevgilileri ![]() ![]() Çıkardım yüreğimden ''o''na dair dikilmiş en şeffaf kıyafetleri ![]() ![]() Ve ![]() ![]() Tek celsede kırdım bedelsizce hükmedilmiş ruhların boynu bükük kalemlerini ![]() ![]() ![]() ![]() dokunma bana(!) ''aşk'' bir kez daha dokunma bana!!! ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|