Susturduğun Hayallerim Konuşuyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susturduğun Hayallerim KonuşuyorBeni anlamayan yarin nesine inanıp nesine güveneyim ![]() ![]() Nasıl yar diyeyim![]() boşa savurduğun yalanlarınla kal başbaşa![]() hibe ettiğin aşka laf demek sana yakışmaz![]() ![]() Vijdanınla örtüştürdüğün kişiliğine anlatacaksın dile gelenleri ![]() ![]() Beni bir kenara atıpta zebil ettiğin sevdanadır ihanetlerin ![]() kendinedir dile gelenler![]() ![]() Seni adam sandığım yıllaradır hesabım ![]() kendimedir kandırılmışlığım![]() ![]() beni başkalarından anlamaya çalışarak neticelere varmaların ![]() ihanetlerin!!öl diyorum yaşama yaşatma![]() ![]() vur gecenin alnından vur gecenin bağrından![]() ![]() anladığım şu:kahpenin ellerine düştüm yanmakla meşgulüm ![]() yandığım topraklarım![]() ![]() pişmanlık![]() yaktığım oda![]() yaktığım pişmanlığım![]() ![]() sessizce unutmak seni ![]() sessizce ağlamak seni![]() haykırmadan ağıtlar yakmadan![]() bendimi karalamadan unutabilmek seni![]() ![]() Her gece yatarken ettiğim dualar seni unutabilmek adına ![]() ![]() Vuruldu kentim!vuruldu canevim ![]() siyahlara bürüdüm sokaklarımı![]() ihanet tütüyor gönülevimden![]() aşkla besleyip yaşattığım canevimden![]() ![]() griye dağlandı yamaçlarım ![]() yandı kül oldu diyarlarım![]() yaşanmaz artık bu kentte![]() kentler attığın adımlardan yorgun![]() kaldırımlar küskün![]() denizler alabora![]() ve ben bitiğim yalanlarından![]() ve ben öldüm kadınlarından![]() ve ben gidiyorum yolundan![]() ![]() ![]() Başım çatlıyor bu gecede yine ![]() ölümün herşeklini yaşattığın dünyamdan çekip gitmek istiyorum![]() ![]() Kaybolmak kendimden ![]() kaçmak kendimin kalbinden![]() Senin yerine ben utanıyorum bu aşktan![]() ![]() Senin yerine ben yerin dibine giriyorum ![]() Katliam ettiğin![]() mahfettiğin![]() Susturduğun gençliğim susturduğun hayallerim![]() susturduğun bebeklerimiz![]() ![]() Katlettiğin geleceğim ![]() katlettiğn ciğerlerim![]() gömdüğün canevim![]() İhanetlerin asılı duracak gönül duvarımda![]() onlar senden bana hatıra![]() alıpta saracağım mezarıma![]() vazgeçemediklerin diye![]() yalanların diye![]() ![]() KARABAHTIMDIN BENİM ![]() ![]() ŞİMDİ İSE ELLERİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GİT ![]() GİT Kİ GÜNÜN AYDIN OLSUN![]() ![]() ÖLDÜRDÜĞÜN HAYATIM HUZURLA GÖMÜLSÜN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana hakkımı helal etmiyorum ![]() şikayetim yaradana![]() ![]() Seni o yalan kalbine terkediyorum ![]() ![]() Seni yokluğuma terkediyorum ![]() aLıntı ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|