Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, gün, küsecek

Bir Gün Aşk Sana Küsecek...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gün Aşk Sana Küsecek...

her kaçış sonrası bir ürperişle geliyorsun yanımakorkuyorsun birşeylerden belli

kendi dünyamda kurduğum bir sevgilim vardı benim,artık yok

o yanlızca ve yanlızca benimditenine benden başka kimsenin kokusu değmemiş ve yüreğinde benden başkasına ev sahipliği etmemiş

çok uzaklarda olsada yüreğime yüreğini koyup gitmişti bir zamanlar ve hep geleceğim diye bekletmişti kendinisevdim onu beni hayata bağlayan tek nedenimdi tek sebebimdi ve tek bir bedendik biz

anlayacağını umuyorum ama sanmıyorumbeni,yüreğimi başka bir bedene satan birinden bahsediyorumartık rüyalarıma bile giremeyecek kadar değersiz birindenkendi kendini göz göre göre bitirmiş birindenbende bitmiş birinden

yazıklar olsun demek bana yakışmayacak!

bu gidişine sevineceğim

sen benim mutluluğumu bile haketmiyorsun ama ben kendim için seviniyorum!!!

bir aşkla daha oynayacaksınaşka yazık edeceksinaşkım demek yakışmayacak sana,bir gün aşkta küsecek sana ben gibi ve geri dönmek isteyeceksin,pişmanlıkların seni mahvedecek,kan akacak gözlerindenyüreğin ağrıyacak

ama eğer bir gün sevdama rastlayacağını düşünüyorsan

ben çoktan başka bir sevdada olacağım beni bulamayacak öleceksin!!

Yatağım biz kokmuyor Senin yastığın halen daha yok

Duvarlara sinmiş gölgen kayıp ve biliyor musun? Kayıp ilanın bile yokkkkk!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com