Bir Gün Aşk Sana Küsecek... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Gün Aşk Sana Küsecek...her kaçış sonrası bir ürperişle geliyorsun yanıma ![]() korkuyorsun birşeylerden belli![]() kendi dünyamda kurduğum bir sevgilim vardı benim,artık yok ![]() ![]() ![]() o yanlızca ve yanlızca benimdi ![]() tenine benden başka kimsenin kokusu değmemiş ve yüreğinde benden başkasına ev sahipliği etmemiş![]() ![]() ![]() çok uzaklarda olsada yüreğime yüreğini koyup gitmişti bir zamanlar ve hep geleceğim diye bekletmişti kendini ![]() sevdim onu beni hayata bağlayan tek nedenimdi tek sebebimdi ve tek bir bedendik biz![]() ![]() ![]() anlayacağını umuyorum ama sanmıyorum ![]() beni,yüreğimi başka bir bedene satan birinden bahsediyorum![]() artık rüyalarıma bile giremeyecek kadar değersiz birinden![]() kendi kendini göz göre göre bitirmiş birinden![]() bende bitmiş birinden![]() ![]() yazıklar olsun demek bana yakışmayacak! bu gidişine sevineceğim ![]() ![]() sen benim mutluluğumu bile haketmiyorsun ama ben kendim için seviniyorum!!! bir aşkla daha oynayacaksın ![]() aşka yazık edeceksin![]() aşkım demek yakışmayacak sana,bir gün aşkta küsecek sana ben gibi ve geri dönmek isteyeceksin,pişmanlıkların seni mahvedecek,kan akacak gözlerinden![]() yüreğin ağrıyacak![]() ![]() ama eğer bir gün sevdama rastlayacağını düşünüyorsan ![]() ![]() ![]() ben çoktan başka bir sevdada olacağım beni bulamayacak öleceksin!! ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağım biz kokmuyor ![]() ![]() Senin yastığın halen daha yok Duvarlara sinmiş gölgen kayıp ve biliyor musun? Kayıp ilanın bile yokkkkk!!! ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|