![]() |
Bir Gün Aşk Sana Küsecek... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Aşk Sana Küsecek...her kaçış sonrası bir ürperişle geliyorsun yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() kendi dünyamda kurduğum bir sevgilim vardı benim,artık yok ![]() ![]() ![]() o yanlızca ve yanlızca benimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok uzaklarda olsada yüreğime yüreğini koyup gitmişti bir zamanlar ve hep geleceğim diye bekletmişti kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlayacağını umuyorum ama sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yazıklar olsun demek bana yakışmayacak! bu gidişine sevineceğim ![]() ![]() sen benim mutluluğumu bile haketmiyorsun ama ben kendim için seviniyorum!!! bir aşkla daha oynayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama eğer bir gün sevdama rastlayacağını düşünüyorsan ![]() ![]() ![]() ben çoktan başka bir sevdada olacağım beni bulamayacak öleceksin!! ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağım biz kokmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlara sinmiş gölgen kayıp ve biliyor musun? Kayıp ilanın bile yokkkkk!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|