|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
giderim, hiçbir, kaybedeceğim, olmaz, öyle, şey |
![]() |
Öyle Bir Giderim Ki; Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir Giderim Ki; Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz!Öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim ![]() Buna izin de veririm ![]() ![]() ![]() ![]() Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem ![]() O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır ![]() Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye ![]() Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Öyle Bir Giderim Ki; Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bir Giderim Ki; Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz!Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim ![]() Buna izin de veririm ![]() ![]() ![]() ![]() Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem ![]() O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır ![]() Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye ![]() Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! bunu yaşayanlardan biri olarak diyebilirim ki gideceğim günü dört gözle bekliyorum ama kötü bir bağımlıyım sigara gibi alkol gibi bırakması zor geliyor ama yapıcam |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|