![]() |
İhtiyacı♥Mm Var Sana..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhtiyacı♥Mm Var Sana..!Şu an parmaklarım sadece seni yazmak istiyor? Kalbimin seni istediği gibi ![]() ![]() Seni yazmak ne kadar güzelse ![]() ![]() ![]() ![]() Sana daha yakın olmak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaller kuruyorum seninle ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() Her sabah senin kokunla açsam gözlerimi güne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecelerden korkuyorum şimdi sensiz geçtikleri için ![]() ![]() O gün gelse?her geceyi öyle basarim ki bağrıma sen gibi! ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an çok güzel bir aşk şarkısı çalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkı hala çalıyor ve ben orda olamıyorum içine giremiyorum ruhum notalarında eriyip yok olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için varolduğunu bildiğin, senin için nefes aldığının farkında olduğun bir yürekten zorunlu olarak ayrı kalmak ne zor? Çok uzakta bir sen görürüm hayalimde, koşarım kavuşmak, koklamak, sarılmak için sana; Sonra uyanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALınTıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|