Kıyametim Oldun Cehennemin Olacağım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıyametim Oldun Cehennemin OlacağımHer başlangıcın bir sonu varmış,Her mutluluğun bir hüznü ![]() Hüzünlere kucak açan yanım benim,nefretimle beslenen yanım senindir ![]() Çok sevme aldanırsın derlerdi de inanmazdım ![]() İnanmam gerekirmiş oysaki![]() ![]() Sevmemem gerekirmiş seni canımda can gibi![]() Layık değilmişsin bu sevgiye,layık değilmişsin beyaz günlere![]() Heyhat! Sevdam sana ağır gelmiş,taşımak küçücük yüreğinin harcı değilmiş ![]() Oysaki tüm sevdalı gönüller düşmandı bana ![]() ![]() Biz neden bu kadar çok sevemiyoruz diye![]() ![]() Sana yakışan sevmek değil,ihanet etmekmiş ![]() Seven bir kalbi yıkıp dökmekmiş![]() Unutma gün gelir devran döner![]() Yaşattıklarını yaşadığın günler bir tokat gibi yüreğine siner ! Ben sevdamı alıp,senin olmadığın şehirlere,sesini duyamayacağım ülkelere yolculuktayım ![]() Sanmaki karanlıktayım,sanmaki eskiden olduğu gibi ağlamaklıyım ![]() Beddualarım,ahlarım var artık yakana yapışmak için bekleyen ![]() ![]() Son kez konuşuyorum,içimden,en derinden![]() SEN BENİM KIYAMETİM OLDUN,BEN SENİN CEHENNEMİN OLACAĞIM ![]() ![]() ! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|