Kıyametim Oldun Cehennemin Olacağım

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kıyametim Oldun Cehennemin Olacağım

Her başlangıcın bir sonu varmış,Her mutluluğun bir hüznü

Hüzünlere kucak açan yanım benim,nefretimle beslenen yanım senindir

Çok sevme aldanırsın derlerdi de inanmazdımİnanmam gerekirmiş oysakiSevmemem gerekirmiş seni canımda can gibiLayık değilmişsin bu sevgiye,layık değilmişsin beyaz günlere

Heyhat! Sevdam sana ağır gelmiş,taşımak küçücük yüreğinin harcı değilmiş

Oysaki tüm sevdalı gönüller düşmandı banaBiz neden bu kadar çok sevemiyoruz diye

Sana yakışan sevmek değil,ihanet etmekmişSeven bir kalbi yıkıp dökmekmişUnutma gün gelir devran dönerYaşattıklarını yaşadığın günler bir tokat gibi yüreğine siner !

Ben sevdamı alıp,senin olmadığın şehirlere,sesini duyamayacağım ülkelere yolculuktayım

Sanmaki karanlıktayım,sanmaki eskiden olduğu gibi ağlamaklıyım

Beddualarım,ahlarım var artık yakana yapışmak için bekleyenSon kez konuşuyorum,içimden,en derinden

SEN BENİM KIYAMETİM OLDUN,BEN SENİN CEHENNEMİN OLACAĞIM!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com