Sürgünce... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürgünce...Ne zaman aynaya baksam gözbebeklerimde seni görürürüm ne zaman gülsem nefesin düşer kahkalarıma ne zaman yağmur yağsa ıslak saçlarının kokusu gelir burnuma ne zaman bir dost sohbetinde sana ait bir cümle geçse gözlerim buğulanır sesin yankılanır kulaklarımda ne zaman üşüsem üşüdüğünü düşünürüm o anda o kadar benlesin ki o kadar bensin ki özlemek anlamını yitirdi ben beni özleyemem ki |
Sürgünce... |
10-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürgünce...Sen gidersen, Saatlerin kadranları izler peşinden, Durur zaman! Anlamını yitirir anlarım Anılarsa yüreğimin yangınına içerler yudum yudum Beyazın kırmızının lafı olmaz Kadehler zehir olur, kadehler zifir Buralara hazan vurur Buralar boran olur Buralar yaman Yüreğim inceden yorulur İçerimden ilmek ilmek izlerin yolunur Bilirsin aşka emektir her sevişim seni En azılı katil olur aşk sen gidersen, Yüreğimde seni bulamazsa, Düşlerim vurulur Sen gidersen |
Sürgünce... |
10-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürgünce...Çokmu sevdi seni bu kalp Çokmu bağladı kara zincirlerini sana Çokmu senin oldum yoksa çok mu benim Ve ben karanlıkların da Özledim seni Gidişininin saymadığım kacıncı saniyesinde Kokun hala üzerimde Sen diye katran gecelere dalıyorum Sen diye karanlık sabahlara uyanıyorum Günüm sen oluyor Karanlıklarıma avucunda güneş geldiğinden beri Işığım sen oldun Şimdi kalbim sen diye bağırıken Elini tutamadığım yüzünü göremediğim Ve gözüne bakamadığım günleri saymıyorum Takvimden Biter bu da biter diyorum kendime Ama nafile öldüm deyince Ölünmüyor Murat Bağcı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|