|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmed, dua, eğitici, errufâi, hazretlerinden |
![]() |
Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai Hazretlerinden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai HazretlerindenEğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai Hazretlerinden Hakkında Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai Hazretlerinden Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai Hazretlerinden Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et ![]() ![]() Allah ım, Dinim, Dünyam, Çoluk çocuğum ve malım içinde sağlık ve afiyetle yaşamamı nasip eyle ![]() Allah ım, kusurlarımı ört, beni korktuklarımdan emin eyle ![]() Allah ım, önümden, arkamdan, sağımdan solumdan, üstümden ve altımdan gelecek tüm kötülüklerden sana sığınırım ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım, Küfürden, fakirlikten, kabir azabından sana sığınırım ![]() ![]() ![]() Allah ım, Benim Rabbim sensin ![]() ![]() Beni Sen yarattın, ben senini kulunum ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım, kederden, tasadan,âcizlikten, tembellikten,cimrilikten, korkaklıktan, borç altında ezilmekten, düşmanlara yenilmekten sana sığınırım ![]() ![]() Bize dünya ve ahiret iyiliği ver ![]() Haksızlık etmekten, haksızlık edilmekten, saldırmaktan, saldırılmaktan, hata işlemekten, bağışlamayacağın bir günaha düşmekten sana sığınırım ![]() Allah ım, beni en güzel amellerle en güzel ahlâk sahibi olmaya ilet, senden başka güzel ahlâka götürecek yoktur ![]() ![]() Allah ım, Dinimi düzelt, evimi genişlet, bana verdiğin rızkı mübârek eyle ![]() Allah ım, kalb katılığından, gafletten, zillet ve meskenetten, sana sığınırım ![]() ![]() Allah ım, Küfürden, fısktan, nifak ve ayrıcalıktan, gösterişten sana sığınırım Sağırlıktan, dilsizlikten, cüzamdan, kötü hastalıklardan sana sığınırım ![]() Allah ım, nefsime takvâ ver,onu temizle, nefsi en iyi tamizleyen sensin ![]() ![]() Allah ım, faydasız ilimden,korkusuz gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duadan sana sığınırım ![]() ![]() Allah ım, üzerimde bulunan nimetlerin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım ![]() Allah ım, yıkıntı altında kalmaktan, düşmekten, boğulmaktan, yanmaktan, ihtiyarlıktan, ölüm sırasında şeytanın beni şaşırtmasından sana sığınırım ![]() Allah ım, kalbimin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım ![]() ![]() Allah ım, kötü huy ve amellerden, heveslerden ve hastalıklardan sana sığınırım ![]() ![]() Allah ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım, seni zikreden, sana şükerden, itaat eden, sana boyun eğen, yalvaran bir kul eyle ![]() ![]() Allah ım, Bana işimde sebat, doğru yolda kararlılık ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım! Seni ve Seni sevenler sevmeyi ve beni sana yaklaştıracak işleri sevmeyi nasip eyle ![]() Allah ım! Duaların en hayırlısını, başarıların en üstününü, sevapların en mükemmelini ihsan buyur ![]() Allah ım, ayaklarımı doğru yolda sağlamlaştır ![]() ![]() ![]() Allah ım, Adımı yükselt, günahımı at, kalbimi temizle, namusumu koru ![]() ![]() Allah ım, belanın sıkıştırmasından,bedbahtlıktan, kötü kazadan, düşman şerrinden sana sığınırım ![]() ![]() Ey kalbleri evirip çeviren Rabbim ! kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut, kalblerimizi sana itaate döndür ![]() Allah ım! Kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hiyanetten temizle ![]() ![]() Allah ım, bize zâtından korku ver ki günah işlememize engel olsun ![]() Bizi cennetine ulaştıracak her türlü söz, fiil ve ameli nasip eyle ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ım, Bize haksızlık edenlerden öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zafer ver, bizi dünyanın peşinden koşturma ![]() ![]() Günahlarımızdan ötürü bizi belalara düşürme ve senden korkmayan kimseleri üstümüze salma ![]() ![]() ![]() ![]() Senden doğru iman, güzel huy, âfiyet ve sağlık ihsan buyurmanı diliyorum ![]() ![]() Allah ım, senden yardım ve kurtuluş dileyen ve huzurunda korkudan titreyerek günahlarını itiraf eden zavallı bir yoksulum ![]() ![]() Ey Rabbimiz ! bize dünyada iyilik, âhirette de iyilik ver ve bizi cehennem azabından koru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai Hazretlerinden |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitici Bir Dua Ahmed Er-Rufai HazretlerindenALLAH IM, Beni ve çocuklarımı namazı devamlı kılanlardan eyle, Ey Rabbimiz, dualarımızı da kabul eyle, hesap günü beni, annemi babamı ve bütün Müslümanları bağışla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabb ! Bizi kötülükten uzaklaştıran ve kendisi de kötülükten uzak duranlardan eyle ![]() ![]() Ey bağışlaması bol rabbim! Beni bağışla Şüphesiz Sen çok affedicisin ![]() ![]() ![]() Ey merhametlilerin en merhametlisi Rahman ve Rahîm olan Allah ım ! Salât ve Selâm Efendimiz Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|