Çilek Servisi

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çilek Servisi

Çilek fazla ellenmez Çileği servis edeceğiniz zaman bol suya ayıklayınız Fazla karıştırmadan sudan bir kalburun tersine çıkarıp buz üzerinde, sepette veya kâsede ayrı olarak pudra şekeri ve vurulmuş krem şantiye ile servis ediniz Krem şantiye yoksa pudra şekeriyle de servis edilir

Not: Çilek veya ağaç çileği meyvaları karışık olarak dizilmezler Gerek buz üzerinden gerek sepet üzerinde takdim edildiklerinde ayrı olarak takdim edilmelidirler ve yanlarında ayrı olarak vurulmuş krem şantiyi ve pudra şekeri ile takdim edilirler ve hatta ayrı olarak aynı miktarlarda pudra şekeri ile aynı miktar çilek veya ağaç çileği ezilip iyice karıştırıldıktan sonra ilâve sos olarak ikram edilmelidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com