![]() |
Dön Demeyi Unuttular ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dön Demeyi Unuttular ...Artık hayata iki kişilik bakıyorum dedi AdamDurdu elini cebine attı tam sigarasını yakacakken vaz geçti Dön demeyi unuttular ![]() ![]() ![]() Sitem ediyorsun bana sessizliğinle! Gitmem lazım Ama bu gidiş sendEn değil! İş için gitmem lazım Uzağa Giden! Senden gidemem Sen bunu istesen de senden gidemem Hayatımızın kurgusu değişse de ben seni sevmekten vaz geçemem Haklısın artık daha az sevda sözleri söylüyorum sana Çünkü sevdan oturdu yüreğime Sen nasıl bir Kadın’sın bilmiyorum Bu daha önce yaşadıklarıma hiç benzemiyor Dalından kopartamayacağım bi çiçeksinsin sen Bi gül! Rengine daha karar veremediğim bi gül Belki benim gün içindeki soluklarımla rengin değişiyor Kalbin bana odaklı çarpıyor çünkü Biliyorum! Sesin yaprak gibi titriyor ya telefonda İşte o zaman her şeyi bırakıp sana gelmek istiyorum Senden her gün yeni bir şey öğreniyorum Bana “sevdiğim” demeyi öğrettin mesela Sevdiğim! Bu kelimenin içini doldurdum seninle Bazı şeylerin anlamlarını yeni hissetmeye başlıyorum Aşktan gidilir mi? Bilmiyorum Aşkın uzaktan kumandası yok Öyle hemen kanal değiştirilmiyor Yüreğimde yankı bulan sesin şiddeti hemen kısılmıyor Yaşama bakışımı değiştiriyorsun Hiç tanımadığım insanlara seni anlatırken buluyorum kendimi Susuyorum Sessizliğim sensin Sesimde Duvara yaslanmıştı Kadın Ardında bir güç olsun istedi Adam’ın sözleri yüreğine işlerken ona destek olacak bir eldi duvar Soğuk taş duvar yanan canın merhemiydi "Gitme" demek istedi dili varmadı Çok özledim seni şimdiden diyemedi Beni de götür diyemedi O bozlak da dediği gibi Ya beni de götür ya sen de gitme Yoksa o da mı artık iki kişilik yaşıyordu hayatı? Kadının içinden geçenleri Adam hiç bilmedi Kısa bir ayrılıştı bu Sadece üç günlüktü Ya da Uzağa Giden bu ayrılışı öyle sanıyordu! Neden korkuyorum diye sordu kadın içinden Uzağa Giden birden koştu sımsıkı sarıldı Adam’a! Adam mırıldandı “Bende!” İşte o anda bi şarkı sözleri başladı Adam Kadın’ı kendine kaçırdı tutkuyla! Sen gidince ötede kaldı hayat Kırılıp tuz buz oldu Toparlanamadı aşk Bir deli düzeni bu Akıllı masalında Ya boşan alışkanlığımdan Ya otur kalkmamaya Ayrılık seni görmezden gelirim Meret oyalama aklımı Uzakta saldım yüzde yüzümü Dön demeyi vallahi unuttum ben Gidenler düşünsün dedi Adam! Ben senden gitmedim ki Buna hiç niyetim yok ki Gözlerini açtı Kadın! Ben sana geldim! Kendime geldim dedi Kadın kendine kaçırdı Adam’ı aşkla Adam gitmedi! Adam gidemedi! İş gezisine başkası gitti Aralarına saatler ve mesafeler giremedi Dön demeyi unuttular çünkü hiç gitmediler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|