|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| arşivi, birbirinden, güzel, kapak, sözler |
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!- Sen gittin yα ![]() Hüngür hüngür αğlıyorum sevgilim ![]() Evde kınα kαlmαmış !- Kış geldi artık ![]() ![]() Kardanda olsa "-ADAM-" göreceğiz- Bana söyleyeceğin tek kelimen " gel " olsa ![]() ![]() Gelirim ama DUYMAZLIKTAN![]() ![]() !- Bence Şiddet Gören Kadınlar İçin"KADIN SIĞINMA EVLERİ"Yapılacağna Şiddet Uygulayan Erkekler İçin ''HAYVAN BARINAKLARI'' Yapılsa daha iyi olur ![]() ![]() ![]() - Kurban Bayramı Geldiiiı Kalbimize Giren Öküzleri Çıkarıp Kesebiliriz Yeterince Sevgiyle Besledik Zaten![]() ![]() - Gidene otaban yaptırırım yeterki Rahat yol alsın ![]() !!!- Bıyıklı kızlar kardeşimizdir " diyen erkeklere kızlardan cevap gecikmedi![]() " küpeli erkekler bacımızdır
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Sen yokken ben hiç yalnız kalmadım, Şimdi sen varsın ve hiç olmadığım kadar yalnızım ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Bıyıklı kızlar kardeşimizdir " diyen erkeklere kızlardan cevap gecikmedi![]() " küpeli erkekler bacımızdırAğır tahrik var burda Kan çıkacak
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!- Sen gittin yα ![]() Hüngür hüngür αğlıyorum sevgilim ![]() Evde kınα kαlmαmış !Çok ağır çookkk |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Hahahahahahahaha |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Kurban Bayramı Geldiiiı Kalbimize Giren Öküzleri Çıkarıp Kesebiliriz Yeterince Sevgiyle Besledik Zaten![]() ![]() süper tuttum |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..![size="3">- Aşk'ın 'kürtajı' yoktur sevgili ![]() Bakamayacağın 'aşka' GEBE kalmıyacaksın!![]() "][/size]
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Boşuna kaoslarla boğumuyor ülkemiz hep bu sivri dilli ifadelerden Gidene otaban yaptırırım yeterki Rahat yol alsın ![]() !!! |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Boğuna kaoslarla boğumuyor ülkemiz hep bu sivri dilli ifadelerden Tamamen paylaşım benimki |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!- Ciddiysen Sonuna Kadar Varım, Dalgaysan Güzel Sörf Yaparım!! - Herkes diyor ki ''Şαpkαdαn çıkαn tαvşαn ne ki, ben kαlbimden öküz çıkartıyorum ''"Kαlbin Dingonun αhırı olursα tαbi çıkαrtırsın ![]() ![]() !!!"- Hani derler ya "Bir konuşsam derinden,yer oynar yerinden" diye Ben onlardan değilim Ben bir konuşsam derinden kimse kalkamaz yerinden- Mini etek, Mini beyinleri tahrik eder ![]() !!!- Sana Beddua Etmiyorum Dua Ediyorum Rabbim Öyle Birisini Nasip Etsin'ki Hergün O Kişi Sana Benim Çıkarsız Sevgimi Aratsın ![]() - Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın Arada bir de tutmayacaksın; Düşsün ki, tuttuğunun kıymetini bilsin![]() !- Ne başıma taç , nede gözlerime yaş ederim ![]() Sevgimin değerini bilmeyeni sevgiye muhtaç ederim![]() !- Tam unuttum dersin , kantinci bağırır "Tostlar kaşarlı mı olsun?" - 'Akıllı ol senin aklını alırım' diyen sevgilime 'Sende olmadığından ihtiyaç duyuyorsun tabi' dedim Kaldı, yazık![]() - Otobüste Arkaya Doqru YürüyeLm Dıyen Şöföre ![]() ![]() ![]() Yürümek IsteseyDik Otobse Binmezdik Dedim![]() !- Eski sevgilimi gördüm sokakta dediki; "Ben hala eskisi gibiyim " Dedim ki "Kusura bakma bende eskici değilim"- Hayat nasıL qidiyo ![]() Diye soranlara seni qôsteriyorum arkandan , işte diyorum ![]() İşte böyLe qidiyo ![]() - TeLefon çaLdıqında "ben açarım",kapı çaLdıqında "ben bakarım"diyen insan Yapamazsın demedik ki neyi ispatLamaya çalışıosun ? - "Sen daha iyilerini hak ediyorsun "diyip ayrılan sevgili Bilin ki sizden daha iyilerini aramaya 'GidiyorduR'!- 90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, Elbette ki vücut ölçüleri Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri![]() - Bazı hayvanların nesli tükenmekte diyorlar ![]() ![]() Ama tam tersine ben sokağa her çıktığımda bir artış görüyorum![]() ![]() - Eskiden bi kızı 40 kişi ister 1 kişi alırdı Şimdi 39u üstünden geçiyor 1 salağın ustune kalıyor |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!- Ucuz yollu bedenlerin kiralik dairelerinde dolasip durma gel de kalbimde bir oda vereyim sana!! - Aramızda bir harfin lafı mı olur be sevgili?! Ha g'ittin ha it'tin ![]() ![]() ![]() - Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim Bana kalırsa sen akıl vermeden önce,geri kalanının sana yetip yetmeyecegini hesapla![]() !- Kadehini kaldır sevgilim ![]() !Varsa ŞEREFINE yoksa GIDIŞINE içelim![]() !- Şeytanın kanatları yoktur; AMA topuklu ayakkabıları vardır ![]() - Gökte ararken yerde bulduğum hiç olmadı ama yerde bulup göklere çıkarmışlığım çoktur ![]() !- Biliyorum her çocuk oyun oynamak ister ama YANLIŞ PARKTASIN - Seveni arıyorum ![]() ''diyorsun ![]() ![]() ![]() Ama verene gidiyorsun ne ayak![]() ??- Daldan dala atlayarak doğru ilişki bulmaya çalışanlar; defalarca açılmaktan asidi kaçmış hiç kimseye tat vermezler ![]() - Sen leyla gibi sevmesini bilseydin ben mecnunu kıskandırmasını da bilirdim ![]() ![]() ![]() !- Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı ![]() - Makyajı Abartan kızLarın aLnına ' Beni Yıka ' yazaSım Var ![]() - Hani bazen burnunu karıştırırsın, o çıkan pisliğin bir nüshası parmağında kalır ya; işte öyle kalbinde kalır eski sevgili İğrenirsin ! (Bu iğrenç )- 'Kıyamet alameti yoktur'diyen Zekeriya BEYAZ'a ![]() Nihat HATIPOĞLU'ndan gelen jet cevap:'Sen EN BÜYÜK ALAMETSIN ![]() ![]() - 'Deprem anında' face'ye direk sallanıyoruz yazanların 'kıyamet' koptugunda -KOPTUK- yazması muhtemeldir |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!- "Biraz insan oL diyeceğim ama, senide zor durumda bırakmak istemiyorum "- "ALdatan kişinin cinsiyeti ne oLursa oLsun, Medeni haLi şerefsizdir ![]() "- Kimseye "EYVALLAH"ım Yok ![]() ! Arkamdan SöyLenenlere Karnım Tok![]() ! Bakıyorum da Piyasada Bazı Çekemeyen Çok![]() ![]() -OğLunuzun içkisi, sigarası var mı? +Var efendim ![]() -Tamam verdik kızı gittik ![]() Sizde para çoktur) - Neymiş kaLbi paRampaRçaa oLmuşmuş ![]() ![]() Japon yapıştırıcısı kuLLaan o zaman ![]() - Beddua bile etmiyorum çünkü; isabet etmez o 2 yüzlü suratına ![]() !- Sigara İçen Öğrenciden Hocaya Kapak (: Ögretmen sigara içerken bir ögrenciyi yakalar Hemen ögrencinin ailesine haber verir Ailesi falan gelir Ertesi gün ögrenci sınıfa çok üzgün gelir Ögretmen onu görünce gülerek " Noldu çok mu kızdı baban sana" der![]() Ögrenci ise üzgün şekilde :Evet çok kızdı, o kadar para veriyom ala ala LARK mı alıyon lan eşşoleşşek dedi ![]() - Resim öğretmenimiz; "en sevdiğiniz hayvanları cizin" dedi Bütün eski sevgililerimi sırayLa çizdim![]() - Sana "seni seviyorum" dediğim kadar, Anneme "peki anneciğim" deseydim; Hazırdı cennetteki yerim ![]() - Her kızLa yatma hayaLi kuran erkek , Senin Kızın oLmayacak mı ? yatmazsak nasıl olcak ? - Seni herkezden farklı tutan bir özelliğin varmı ? Herkes'i doğru yazabiliyorum ![]() ![]() - Beyinsiz bir insan kaç yıl yaşar aşkım? Bilmiyorum ki, kaç yaşındasın? - Ayrıldıktan Sonra Hiç Özür Falan Dileme Benden ![]() !Beni Kaybettiğine Göre "öZüRLüSüN"DüR Zaten ![]() !'- Aşkım nerdesin +Evdeyim aşkım sen ? -Bindiğin otobüsteyim - 2012 ' de Aşk gribi çıksın, adam gibi Sevmeyen ölsün ![]() - Hayatta silmek istediklerini qerçekten sil Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen sistemini yavaşlatır
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Kim demiş en büyük nükleer silahlar İsrail'in elinde diye ![]() ![]() Onlar daha ''TÜRK KADINININ'' çenesi ile tanışmamışlar Muhasebe ve Aşk bana tek birsey öğretti " Gelir & Gider ";) Eczacının "Yine bekLeriz" demesi beddua değiLde nedir? Bir erkeğin en lezzetli yeri başının eti sanırım; zira bu kadar kadın yanılıyor olamaz ![]() ![]() ![]() Şimdiki insanların bazıları hormonlu meyvelere benziyor; dışları harika ama içleri bomboş ![]() !!Durumuna ''Balkonda gizlice sigara içmek'' yazan genç Babasının durumu begenmesiyle balkondan atladı![]() ![]() Bitanem reçetene YOL Чazιүοяυм ,, Ήeяqüη ΆLıяsıη ![]() ![]() ![]() Arabayla gezerken eski sevgilimi gördüm Karşıdan karşıya geçiyordu Durdum Bir daha yol verdim
|
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Makyaj : Kadınların karıncalı görünümünü full HD yapma sanatıdir - Aşkım uyudun mu? - Hayır sen - Uyudum da çaktırmıyorum -Askım bana resmini werir msin? +niye ki napıcan? -Gazete de bi öküz resmi buldumda aranızdaki 7 farkı bulucam Küpe takan, saç uzatan bir genç otobüse biner ![]() Yaşlı teyze; -Kızım kenara geçer misin? der ![]() Genç; +Teyzecim ben kız degilim der![]() Ve o anda teyze bombayı patlatır ![]() ![]() -Vah yavrum bu yaşta dul mu kaldın? |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birbirinden Güzel Kapak Sözler, Kapak Sözler Arşivi..!Yufka yüreğini herkese açarsan ![]() ![]() Bir gün sana kol böreği olarak geri döner Çok guldum buna yaa :-) hepsi de çok hoştu |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|