Sus Gönlüm.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm..Çok dile getirme ![]() Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Çok laf etme ![]() Az söyleki işimiz olgunlaşsın![]() Az söyle ki Hakk'a karşı yanlış kelam çıkmasın![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Bir elif miktarı sus ![]() Az kaldı bahara![]() Dayan gönlüm![]() Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum![]() Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım![]() İnan bana![]() Ama yok, başka çare yok![]() Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden açmaz![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Bu kışın bahara dönünceye kadar ![]() Bu gece gündüz oluncaya kadar![]() Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar sus![]() Bu sıkıntıların ardından ferahlık gelinceye kadar![]() ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Seni senden iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar ![]() Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşamayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Onun geleceğini görünceye kadar ![]() Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar![]() Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Sebepler var edilinceye kadar ![]() Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus![]() ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Bütün bu susmalarına karşılık herşeyin hayırlısının olacağına inanarak sus ![]() Sus gönlüm ![]() ![]() Her susuşun bir cevap olsun ![]() Her susuşun sabrın olsun![]() Her susuşun duan olsun![]() İçten yakarışının adı olsun susuşun![]() bekleyişinin, umut edişinin, inancının,sevdiğinin vurgusu olsun susuşun![]() ![]() ![]() |
|
Sus Gönlüm.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm..Sus gönlüm ![]() ![]() Her susuşun bir cevap olsun ![]() Her susuşun sabrın olsun![]() Her susuşun duan olsun![]() İçten yakarışının adı olsun susuşun![]() bekleyişinin, umut edişinin, inancının,sevdiğinin vurgusu olsun susuşun![]() ![]() ![]() suskunluklarda saklıdır parlayan ışıl ışıl mücevherler ![]() ![]() ![]() paylaşım çok hoşmuş teşekür ediyorum |
|
Sus Gönlüm.. |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm..çok güzel bi yazı ekleyen elelrine sağlık sus gönlüm ![]() ![]()
|
|
Sus Gönlüm.. |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm..Sus gönlüm ![]() ![]() Seni senden iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar ![]() Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşamayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus![]() ![]() süperrrrr eline yüreğine emeğine sağlık |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|