Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#61 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Şimdi sen kalkıp gidiyorsun Git Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar Gitsinler Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz Sanki hiç olmamıştı Cemal Süreya |
|
|
|
#62 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Herkes herkesi sevmesin, gerek yok ![]() Adam azaldı , sevgi elden gidiyor ![]() Bana "sen haklısın" diyorlar![]() ![]() ![]() Hayır hayır, ben çok haklıyım bilen biliyor Bu yarışın dışında kalanlar; Adamı sevgi, sevgiyi de adam ediyor " |
|
|
|
#63 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kusura bakma dünya, biz seninle anlaşamıyoruz ![]() Ya ben sana fazla geliyorum, ya da sen benim hayallerime dar geliyorsun ![]() Ayır bizi hakim bey ![]() Zaten görücü usulü evlendik Ne ona sordular bunu alır mısın diye, ne de bana sordular dünya'ya gelir misin diye ![]() ![]() K İskender |
|
|
|
#64 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hangi türküye uzansam suskunum sana Ağıt ağıt, özlem özlem suskun Tut ki vurulmuşum Aşktan ve kandan bir damla olmuşum Bir saçlarının rüzgarına Bir de ağzının kıyılarına konmuşum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasırga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmuşum Coşkuların her şahlanışında Sana deprem deprem susmuşum Ve sana susmaktan inan ki yorulmuşum ![]()
|
|
|
|
#65 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ellerin öyle yanlarında durmasın Yüzümü avuçlarının arasına al yine "Üzülme" diye fısılda en iyi ilacım olan sesinle Sonra, sar ruhunu kaybetmeye yüz tutmuş bedenimi kollarınla Yüzünü saçlarımın arasına göm adam Sessizlikte sana karışmama izin ver Sensizlikte yok olmama değil
|
|
|
|
#66 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ne özlediğimi söyleyebildim, Ne de içimde özlemimi tutabildim ![]() !Ne hayalinle yaşayabilmek için gözlerimi kapatabildim, Ne de yokluğunu görebilmek için açabildim ![]() !Ne SANA:'' Niye Yoksun ![]() ? diyebildim,Ne de ''Bu Haksızlık'' diyebildim ![]() !Sadece "SENİ" içimde taşıdığımı bilmeni istedim ![]() !
|
|
|
|
#67 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....o şarkıların hiçbiri bizim için yazılmadı ama ben, hepsini senin için söyledim ![]()
|
|
|
|
#68 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yüreğim Islaktır Benim Kuytularda Ağlamaktan Ve Hafif Uçuktur Rengi Kurusun Diye Kaç Kez Güneşe Asılmaktan ![]() ![]() |
|
|
|
#69 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Tutulmayan sözlerde yitirdim masumiyetimi kelimelerim bu yüzden keskin ve asi " |
|
|
|
#70 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Halk, derin uykuya daldığında, Kral, en güzel rüyasını görür! |
|
|
|
#71 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hani, 'Özgürlük İnsanca yaşamanın tek koşulu' Diyordun ya can, Mezarından kalk da bir bak, Mektubun bile tutsak! Bir yıldız kaydı yüreğimde Dilek tuttum 'Hesap Günü' diye ![]() |
|
|
|
#72 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....ÖyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ SonSuz Yaяını DüşünmέDέn SέVgimi Hiç βiя zaman taяtmadan Hiç βiяşέyden Hiç βiя Kimsέdέn şüphέlέnmέdέn Koяkmadan üяkmέdέn Kέndimi ÖyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka DoĞяu Kişi miSin Diyέ Düşünmέdέn Kollaяına Atlamak İstİyoяum βέnİm mİsİn Diyέ Hiç SoяmaDan |
|
|
|
#73 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."bütün tarihlerin miladı yüzünden başlar:senden öncesi/senden sonrası ![]() ![]() sen olmasan,böyle güzel gülmesen yazılacak nedeni de yok herhangi bir sevgilinin tarihçesinin ![]() ![]() ![]() kanattığın yerde acil şifalar bırakan gülüşün için ![]() senin için![]() ![]() " |
|
|
|
#74 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....gelme Sakın, beklemiyorum Seni , seni Sevsem De Ölecek Kadar, inkâr Ediyorum / Inadına gönül Kapımın Sürgüsünü Kapattım, ölsem De Hasretinden / Inat Bu Ya gelmiyorum Yanına, çağırmıyorum Seni Üstelik / Inadına anladın Ya sevdan Uğruna Ölüyorum Ama, inadına Söylemeyeceğim Sevdiğimi, sevmiyorum Işte / Inadına |
|
|
|
#75 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık ![]() ![]() Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş ![]() Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren ![]() Ama Bazen ![]() ![]() !Unutmak Gerekiyormuş,UNUTULMA Pahasına![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|