Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#316 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aşka yanmalı, Can dediğin ![]() ![]() Ya canın olmalı; Ya da, canını almalı ![]() ![]() Yar diyemezsin ki herkese, İçindeki yaran olmalı ![]() ![]() Herkesin de bir yüreği vardır amma, Yürek dediğin de, Bir Aşka yanmalı ![]() ![]() |
|
|
|
#317 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Üzülme! ![]() ![]() Dert etme can! ![]() ![]() Elinde olmayanları söyleme bana ![]() ![]() ![]() Elinde olanlardan bahset can!… Hz Mevlana |
|
|
|
#318 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum |
|
|
|
#319 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ah güzelim incinmiş bir sesi vardır yağmurun, Yanaklarına vurduğun da hissedersin ![]() ![]() |
|
|
|
#320 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Göğsüne yalnızlık çökmüş Gözleri hançerli sevdam Değmeye korkarken sana Ellerimi unutmuşum ![]() Bir yanda kalbim Kanadı kırık dirilir her gün yinede büyür ![]() Sevmezken yarim umuda kurşun Hergüne ömür, ömrüme sürgün Ağlamakla lal tutmuyor hasretin dili Anlamakla çözmek bir değil olmuyor Bir vuruşluk sevda gibi zamanın eli Yağmalıyor, yok sayıyor da Öldürmüyor ![]()
|
|
|
|
#321 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Ve ben seni bu yüzden, kendimden ağır bir cüretle seviyorum "
|
|
|
|
#322 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sevdiğin o kadın benim hala Buradayken Duruyorken karşında Üstelik tüm yaralarımla Hiçe sayıp benliğimi dans etme yokluğumla Kan çekiliyor ruhumdan attığın her adımda ![]() ![]()
|
|
|
|
#323 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Evleniriz belki birgün, Belki çocuklarımız olur ileride Bana benzer şair olurlar, Sana benzer şiir ![]() ![]() |
|
|
|
#324 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....''Yumulu göz kapaklarımın içindesin sevdiceğim Yumulu göz kapaklarımın içinde şarkılar Şimdi orda herşey seninle başlıyor Şimdi orda hiçbir şey yok senden önceme ait Ve sana ait olmayan ![]() ![]() ''
|
|
|
|
#325 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Belki de en sevdiğim sakarlığın, Gözlerime takılıp yüreğime düşmendi" ![]() |
|
|
|
#326 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kendi yüreğimin gurbetinde üşüyorum ![]() !Bana biçilen mutluluk oyununu oynuyorum ![]() Yorulsamda yürüyorum ağlasamda gülüyorum ![]()
|
|
|
|
#327 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....”Aşık hiç yalnız kalır mı Hafız…? Yâr çıksa kapıdan, Hasreti gelir…” |
|
|
|
#328 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....sen bana müjdemisin umutmusun sevgili ![]() ![]() ![]() kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar ![]() ![]() ![]() bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim ![]() ![]() ![]() benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var |
|
|
|
#329 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yanında uyumalıyım her gece kalbinin, Ki kalbim susmayı öğrensin artık ![]() ![]()
|
|
|
|
#330 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ağlanacak halimize gülüyoruz deyip kızıyorlar ! Oda birşeymi! ' ölünecek halime yaşıyorum ' ben !" |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|