|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| değişimi, erkeğin, evli, evlilik, ilerledikçe |
Evli Erkeğin Evlilik İlerledikçe Değişimi... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evli Erkeğin Evlilik İlerledikçe Değişimi...Erkekler evlendikten sonra nasıl değişir? İşte 6 haftadan 6 yıla kadar evli bir erkeğin evrimi![]() 6 hafta: Seni seviyorum6 ay: Tabii ki, seni seviyorum6 yıl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim6 hafta: Aşkım, ben geldim6 ay: Selam!6 yıl: Annen ne yemek yapmış?6 hafta: Zahmet etme, ben açarım6 ay: Ben açayım mı kapıyı?6 yıl: Yahu şu kapıya baksanıza!6 hafta: Sevgilim, Ayşe telefonda6 ay: Seni arıyorlar6 yıl: Telefoooon!6 hafta: Zor bir çocukluk geçirmişsin6 ay: Senin anan da cins ha6 yıl: **** tam da anana çekmişsin6 hafta: Bu yaz seni Venedik'e götüreceğim6 ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur?6 yıl: Niye, evin suyu mu çıktı?6 hafta: Bu yüzüğü inşallah seversin6 ay: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım6 yıl: Şu parayla kendine bir şey al6 hafta: Hangi filmi görmek istersin?6 ay: Evita'ya gidelim mi?6 yıl: Evita'yı gör, ben çok beğendim6 hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz6 ay: Dikkat etsene yahu!6 yıl: Amma da sakarsın be kadın!6 hafta: Ben pek bu fikirde değilim6 ay: Bu konuda yanlış düşünüyorsun6 yıl: Saçma sapan konuşma, Alla'sen6 hafta: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum6 ay: Bu akşam ne yiyoruz?6 yıl: Gene mi makarna!6 hafta: Bir şey içer misin?6 ay: Bir Martini içerim6 yıl: Gene buz koymayı unutmuşsun6 hafta: Bu elbise sana çok yakışmış6 ay: Bir elbise daha mı aldın?6 yıl: Kaç para verdin buna?6 hafta: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki6 ay: Biraz dikkat etsene be kızım6 yıl: Hay senin eline![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|