![]() |
Alperenin Ardından |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alperenin ArdındanElîm bir helikopter kazasında kaybettiğimiz ülkücü hareketin lpereni, milliyetçi lider sayın MUHSİN YAZICIOĞLU için ben de her Türk milliyetçisi gibi yandım,duygularımı gözlerimden yaşlar dökerek,hıçkıra hıçkıra ağlayarak satırlara döktüm, O'nu şiirleştirdim, abideleştirdim ![]() Uysal tabiatlıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesçe sevilirdi, çok fazla seveni vardı ![]() ![]() ![]() Sivas ili Şarkışla ilçesindendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağız bir delikanlı, tam bir Anadolu beyefendisiydi ![]() ![]() ![]() Ülkesine ışık saçmak için memleketinden ayrılıp Ankara'ya gelmiş,okumuş yazmış, kendisini milletine adamıştı ![]() ![]() Tek başına yalnız,daracık bir hücrede,ömrünün en verimli çağında 7-8 yılını geçirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu, kızı tüm Türk halkı onunla övünecektir ![]() ![]() Liyakat nişanını çoktan haketmiş,üstün feragatinden ve fedakarlığından dolayı Büyük Birliğin(Yüce Türk Milleti)kalbinde, yeni bir devrin, bir uyanışın kıvılcımını ateşlemiştir ![]() O, bir davayı, bir ülküyü,bir derin düşünceyi,bir fikriyatı, bir yerden diğerine aktarmak için seçimi bahane ederek, 'acı zulum' bir helikopter kiralayarak uçmamış mıydı? Elbette uçmak için binmişti ama asla unutulmasın ki O, elim bir kazada yok olmadı ![]() ![]() ![]() Ruhu şad olsun ![]() ![]() ![]() ![]() SADİ TELTİK/NEVŞEHİR BBP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|