Ay Üşüyordu Dün Gece |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ay Üşüyordu Dün GeceAy Üşüyordu Dün Gece Uyumuştum düşlerim düştüğü vakit Bir yıldızın siluetinde gördüm Ay üşüyordu dün gece Süreyya semada sefillere oynuyordu Fosforlu gecenin ışığı sönmüş Çobanyıldızı beşinci parçasını arıyordu Sersefil çaresiz Ki gördüm zaten Ay üşüyordu dün gece Titreyerek gecelere Anlayamadım gecede ki berduşluğu Sarhoş olan bendim oysa İçmeden sarhoş olurdum ya hani Sonradan fark ettim yokluğunu Bende ki aşk sarhoşluğuydu Gözlerinden düştüğümden beri Hayat vurmaya başlamıştı tokadını Bir bir yüzüme Hayallerimi saklar oldum iç cebimde Ki gözlerimle gördüm Senden sonra Ay üşüyordu her gece Ve gittiğinde Gündüzlerim saklanır oldu göz kapaklarıma Kirpikleri döküldü gecelerimin Sensiz bir yarımı hissediyorum ama Diğer yarım yok olmuş Yokluğunda Gecelere sığdıramadığımız Bir yıldızımız vardı hani Mehlika Her gece ışığını çekerdik içimize Onu bile sığdırırdık hayallerimize Sen ben aşkımız ve Mehlika Gözlerinden düştüğüm gece Bütün yıldızlar dururken yerli yerinde Mehlika kaymıştı bir tek Işığı sönmüş, sessiz ve derinden Yıldızlardan anladım Hayat oyun oynuyordu benimle Oysa gözümle görmüştüm Senden sonra ay üşüyordu her gece Şimdilerde Sensizliğe sığdırdım tüm galaksiyi Sen gelene kadar Hiçbir yıldız kaymayacak gözkapaklarımdan Eğer gelirsen bir gün Mehlika bile eksik olmayacak Gönül şualarımdan Ve uyandım Kirpiklerimden ha düştü ha düşecek Bir damla yaş Ve Mehlika semada kaymamak için verirken savaş Fark ettim her şeyi 'Bir hayata birde sensizliğe bu telaş' Enes Aktaş |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|