|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dostlar, gelin, görelim, köşesi, oylarınızı, özcan yıldırım, şiir |
![]() |
&Quot;Özcan Yıldırım&Quot; Şiir Köşesi Gelin Dostlar Oylarınızı Görelim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Özcan Yıldırım&Quot; Şiir Köşesi Gelin Dostlar Oylarınızı GörelimŞahadet Getirerek Haince şehit edilen Cem Havale’nin anısına ![]() ![]() ![]() Askerin yemini çok başkadır be ana ![]() Gönül vermişim ben can koymuşum bu güzel vatanıma ![]() Korkmam hiç yüksünmem sonunda ölüm de olsa ![]() Asker korkmazmış asker gözü pek olurmuş babam öğretti bana ![]() O güzel yemeklerini yine yapmışsın çok yormuşsun kendini annem ![]() Yorulmuşsun benim için hakkını hiç ödeyemem ![]() Hep bu günün geleceğini biliyordum ama artık çok yakın ![]() Belli etmesem de, yüreğimin yangınını gözlerimin yaşlarını yüreğime kilitledim ben ![]() Helal edin hakkınızı eğer olur da gidip de dönemezsem ![]() Bu gece dizinde yattım öylece uyumuşum ![]() Rüyamda bayrak elimde ŞAHADET getiriyordum ![]() Öyle güzel bir rüyaydı ki, hiç uyanmak istemiyordum ![]() Ağlamışım uyandığımda anam gözyaşımı siliyordun ![]() Hemen kalktım seni sardım öptüm, kokladım ![]() Sonra sana gözyaşlarımla rüyamı anlattım ![]() Önce gülümsedin sonra benden gözlerini kaçırdın ![]() Çok güzel bir rüya bu dedin Allah hayır etsin evladım ![]() Seni ağlarken gördüm yine anacığım ![]() Hiç durmadan akıyordu her şeye bedel olan o gözyaşların ![]() Durdum öylece seni seyrettim ana olmak ![]() Bu olsa gerek diye düşündüm gözyaşına dayanamadım ben de ağladım ![]() Babacığımın sesiyle ağladığımın farkına vardım ![]() Evladım dedi sen sakın üzülme bizim bu halimize ![]() Alışkın değiliz hiç bizden uzaklara gitmene ![]() Ama alışırız elbet günler çarçabuk geçecek dualarımızla birlikte ![]() Hoş gör sen bizi aklını bizde koyup gitme ![]() İşte artık vakit gitmek vaktidir ![]() Bu akşam sizlerle geçireceğim son gecemdir ![]() Bak artık ağlamıyorum anne sen de ağlama, Dua et bana ardımdan duaların tek ihtiyacım, duaların beni mutlu edecektir ![]() Çok uzaktı gideceğim yer ama ben çok mutluydum ![]() Çünkü ben de bu vatanı koruyacak bir yiğit komando olmuştum ![]() Çok çabuk ısındım arkadaşlarıma hepsini çok seviyordum ![]() Bu gece yine o rüyayı gördüm anne biliyor musun ![]() Niye susuyorsun konuşsana anacığım ![]() Zaten buralarda size hasret kalmışım ![]() Babamla da konuşayım yüreği ferah olsun ben çok rahattım ![]() Babam yakında dağıtım var bugün yarın ordayım ![]() Anneme söyle güzel yemeklerini yapsın aklınız bende kalmasın ![]() Bir kaç güne varmadı yavrum senden beklerken haber ![]() Arkadaşların bir gün kapıya geldiler ![]() Önce benim elimi öpüp babana ne mutlu size dediler ![]() ŞEHİT oldu evladınız bu sabah pusuya düşürdüler ![]() Dün akşam bunları yazmış deyip eşyalarını ![]() Düşmüşüm arkalarından babanla kardeşin kendime getirdiler ![]() Annem babam diye başlamıştı ilk kelimelerin ![]() Ben artık o rüyanın anlamını sormuyorum çünkü bu gece öğrendim ![]() Yine ŞAHADET getirerek bayrak elimde ŞEHİTLER mezarlığına geldim ![]() Gözyaşlarının sebebini biliyorum artık anne ben de ŞEHİTlik makamına erişeceğim ![]() Ağlamayın sakın ardımdan yüreğinde ALLAH yazar tüm ŞEHİTLERİN ![]() Nazan Buğday "Alıntıdır" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|