Sezgin Kaymaz - Kaptanın Teknesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezgin Kaymaz - Kaptanın Teknesi![]() Arka Kapak "Gelirken, ne kadar gerçeküstü varsa, hepsini beraberinde getirdi 'O' ![]() ![]() 'O'![]() ![]() Vakitle birlikte, vakitlice gelen![]() ![]() Hayatımı allak bullak eden, sonra da ortalığı bana toplatan![]() ![]() Bir kapı aralandı üç gün önce ve 'O' girdi hayatıma![]() ![]() Güneş kadar yakıcıydı, buz gibi don![]() ![]() Deprem kadar yıkıcıydı, tufan gibi bir son![]() ![]() 'O'ydu hepsi de![]() ![]() Ruhumun tufanı, tufanımın Nuh'uydu![]() ![]() Kim, benim sandığım 'ben' olmadığımı öğretebilirdi bana?![]() ![]() Vakti, bir kılıç gibi kuşanan kim olabilirdi?![]() ![]() Kimdi, hiç tanımadığım halde, hep beklediğim?![]() ![]() Sarı gözlü, kara giysili, o yakışıklı kimdi?![]() ![]() 'O'ydu elbette!"Üniversiteli öğrenci hayatının sebepsiz bir neşeyle anlamsızlık buhranları arasında gidip gelen olağanlığı içinde bir "kafa kızlar" muhabbeti![]() ![]() Ve bu olağanlığın tepesine düşen olağanüstü bir aşk hikayesi - üç günlük bir şey![]() ![]() Sezgin Kaymaz'dan, şenşatır anlatılmış bir gündüz düşü daha![]() ![]() ![]() Yazar:Sezgin Kaymaz Sayfa Sayısı: 331 Baskı Yılı: 2002 Dili: Türkçe Yayınevi: İletişim Yayıncılık |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|