![]() |
Neden Allaha Emanet Ederiz??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Allaha Emanet Ederiz???Vedalaşırken çokça kullandığımız Allaha emanet etmek sadece ayrılırken veya vedalaşırken mi kullanılır veya kullanmalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbül Alemine emanet konusunda beni bu derece sevindiren ve her şeyimi emanet ettiğim Allahımın bana emanetimi eksiksiz ve bozulmadan geri vereceğine inandığım ve dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğu şu hikayedir ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çocuk sana ne kadar benziyor, bu şekilde birbirine benzeyen hiç kimse görmedim dedi ![]() Ey müminlerin emini sana bu çocuğun durumunu anlatayım dedi ve anlatmaya başladı ![]() Annesi buna hamile idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oradakiler; Senin hanımının kabridir bu ateşi hergün kabrinin üzerinde görüyoruz dedi ![]() ![]() ![]() O anda gaibten bir ses geldi ve BU SENİN BİZE BIRAKTIĞIN EMANETİNDİR ![]() ![]() Hadiseyi dinleyen Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Vedalaşırken inan en değerlilerini Allaha emanet etmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Resulullah a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşlar şöyle düşünelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahın resulünün eminliğinden bahsedince aklıma şey geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım imanımı sana emanet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyimizi Allaha emanet edelim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|