![]() |
Ecelden Kaçılmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ecelden KaçılmazHz ![]() ![]() Nöbetçilere, hayati bir mesele için Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() - Hayrola ne var? Neden böyle korku içindesin? Derdin nedir? Söyle bana ![]() ![]() ![]() Adam telaş içinde: - Bu sabah karşıma Azrail (a ![]() ![]() Bana hışımla baktı ve hemen uzaklaştı ![]() Anladım ki, benim canımı almaya kararlı ![]() ![]() - Peki ne yapmamı istiyorsun?" Adam yalvarır: - Ey canlar koruyucusu, mazlumlar sığınağı Süleyman! Sen her şeye muktedirsin ![]() ![]() Rüzgarına emret de beni buradan ta Hindistan'a iletsin ![]() O zaman Azrail (a ![]() ![]() Böylece canımı kurtarmış olurum ![]() Hz ![]() ![]() - Bu adamı hemen al ![]() ![]() Rüzgar bu ![]() ![]() ![]() ![]() Adamı alır ve bir anda Hindistan'da uzak bir adaya götürür ![]() Öğleye doğru Hz ![]() ![]() Bir de ne görsün, Azrail (a ![]() ![]() divanda oturmaktadır ![]() - Ey Azrail! Bugün kuşluk vakti o adama neden hışımla baktın? Neden o zavallıyı korkuttun?" der ![]() Azrail (a ![]() - Ey dünyanın ulu sultanı! Ben, o adama öfkeyle,hışımla bakmadım ![]() Hayretle baktım ![]() ![]() ![]() Onu, burada görünce şaşırdım ![]() - "Haydi git, bu akşam o adamın canını Hindistan'da al!" Ben de bu adamın yüz kanadı olsa, bu akşam Hindistan'da olamaz ![]() Bu nasıl iştir, diye hayretlere düştüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|