Parayla **** Yapan Eşine Dava Açtı .. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Parayla **** Yapan Eşine Dava Açtı ..[B]Cinsel ilişki için kendisinden her seferinde 40 TL istediği gerekçesiyle karısı ***** P ’den ayrılmak için dava açan Süleyman P “Bir keresinde 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” dedi [IMG]http://img4 mynet com/ha4/a/*****-suleyman jpg[/IMG]Hakimi bile şoke eden boşanma gerekçesi Gazete Habertürk'te bugün Cemal Doğan imzası ile yeralan habere göre, 5 yıllık karısının, yatağa girmek için her seferinde 40 TL istemesine dayanamayan koca mahkemeye başvurdu Duruşmada eşinin, cinsel ilişki için kendisinden sürekli para istediğini belirten 82 yaşındaki koca Süleyman P “Bir keresinde param yoktu, 20 liraya razı ederek yatağa girebildim” deyince, hâkimve duruşma salonundakiler şaşkınlığa uğradılar Süleyman P ile 56 yaşındaki eşi ***** P duruşmaya avukatları olmadan geldiler![]() “SÜREKLİ YALNIZ YATIYORDU” Koca Süleyman P evliliklerinin başlangıçta imam nikâhlı olduğunu, son 1 5 yılında ise resmi nikâh yaptığını belirterek, şunları söyledi:“Ancak kendisi, sürekli olarak kendi odasında yatmaya başladı Yatağıma gelmek için benden para istiyordu Her girişinde ben de mecburen para veriyordum ” İlk eşinden 5 çocuğu bulunan Süleyman P ’nin bu sözleri, salonda büyük şaşkınlığa neden olurken, izleyenler gülmemek için kendilerini zor tuttu![]() Hâkim Mustafa Ateş, “Tam anlamak için soruyorum, nasıl yani, karınız cinsel birliktelik için para mı istiyor” diye sormak zorunda kaldı Bu sırada hemen karşısında duran eşi ***** P ’nin gülmesine de iyice sinirlenen koca Süleyman P ise “Evet hâkim bey Son olarak iki kez 40’ar TL verdim Hatta bir keresinde param yoktu, 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” karşılığını verdi![]() __________________ |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|