Ayça Bingöl

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayça Bingöl

Ayça Bingöl:

Doğumu: 1975 - İstanbul

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun oldu 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı 1998 - 2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora`da oynadı Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynadı ve seslendirme sanatçılığı yaptı Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu 2007/2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro'ya katılmıştır 2008/2009 sezonunda ayrıca Tiyatro Stüdyosu'nda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda da rol almıştır

Sahip olduğu ödüller:

6 Tiyatro Tiyatro Ödülleri: Yılın Kadın Oyuncusu -Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008

Afife Jale Tiyatro Ödülleri: Yılın en başarılı kadın oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008

Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri: Yılın en iyi kadın oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008

16 Çırağan Lions Ödülleri : Yılın en iyi kadın oyuncusu - Nehrin Solgun Yüzü - Tiyatro Stüdyosu 2009

Filmografisi:

Melekler ve Kumarbazlar -2009

Sonsuz (film) -2009

Küçük Kadınlar- 2009

İki Aile - 2008

Bıçak Sırtı -2008

Hayat Kavgam - 2007

Tramvay (Film) - 2006

Taşların Sırrı - 2006

Yadigar - 2004

Anne Babamla Evlensene - 2002

Gözlük - 2000

Evdeki Yabancı - 2000

Sır Dosyası - 1999

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com