Outlook Mail Gönderip Alma Sorunu |
10-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Outlook Mail Gönderip Alma SorunuMerhaba arkadaşlar Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum Yanlışsa özür dilerim Eski firmaya ait interneti ortaklaşa kullanıyorduk Fakat o firma taşınınca bu internet aboneliği iptal edilip kendi firmamıza internet bağlattık Eski modem bizim olduğumuz yerdeydi Sadece kullanıcı adı ve şifre değişikliği ile modem ayarı yapılıp internete bağlanıldı Outlook ilk açılınca hesap ve şifreyi kaydet gibi bir ufak pencere açıldı ve tamam dedik Ama ne mail gidiyor ne de mail geliyor Daha doğrusu outlook hesabımdan şirketteki öteki hesaplara ve kendi hotmail hesabıma deneme mailleri attım gönder/al yaptım ve mailler gitti gözüküyor ama karşı tarafa ulaşam mail yok Ayrıca hotmailden outlook hesabıma attığım mailler de ulaşmıyor Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
10-07-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Outlook Mail Gönderip Alma Sorunuörnek@mailcom Gönderiliyor' görevi bir hata bildirdi (0x80042109) : 'Outlook, giden (SMTP) e-posta sunucunuza bağlanamıyor Bu iletiyi almaya devam ederseniz, sunucu yöneticinize veya Internet servis sağlayıcınıza (ISS) başvurun' bunun gibimi birşeymi uğur hoşgeldın bu arada eğer sorun bu ise E-posta hesapları / e-posta sekmesi / Değiştir / Diğer Ayarlar / Gelişmiş sekmesinden giden sunucu smtp değeri 25 yazıyor diye göreceksin bunu 587 yap göndermeye başlayacaksın Kolay Gelsin |
10-07-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Outlook Mail Gönderip Alma SorunuHoşbulduk Onur Herhangi bir hata komutu vermiyor Mail atıyorum Hiçbir sorun yokmuş gibi mail gitti gözüküyor ama karşı tarafa ulaşmıyor Keşke hata vermiş olsa da sebebini daha kolay bulabilseydik Servis sağlayıcımızla görüştük o da bir hata gözükmediğini, belki internet yeni bağlatıldığı için bazı şeylerin tam oturmadığını büyük bir ihtimalle bu akşam ya da ayrın düzeleceğini söylüyor Başka yerden internete bağlanıp bir de öyle dene dedi Bakalım akşam eve gidince laptopla bir de ordan deneyeceğim İlgin için teşekkürler |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|