Verbatim Multimedya Hard Disk |
10-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Verbatim Multimedya Hard DiskVerbatim’in piyasaya çıkardığı MediaStation HD DVR multimedya sabit sürücü hem kayıt yapar hem de doğrudan TV, kablo ve uydu sağlayıcı set üstü kutular, DVD ya da VHS çalarlardan aldığı içeriği yürütüyor Yüksek çözünürlüklü HD video oynatma ve ev ağlarındaki eş zamanlı yetenekleri ile ev kullanıcıları için bir eğlence merkezi olan MediaStation HD DVR, depolama aracı olarak da video, fotoğraf ve müziklerinizi muhafaza ediyor Verbatim multimedya hard disk Cihazın içine yerleştirilen DVB-T alıcı ile dijital karasal TV kayıt yetenekleri ile kombine edildi Verbatim MediaStation doğrudan TV, DVD ya da VHS çalarınızdan kayıt yapabiliyor 1TB depolama alanı 500 saate kadar kayıt imkânıyla 1420 video, 330000 müzik parçası veya 1000000 tane fotoğraf için yer sağlıyor Ayrıca, doğrudan hafıza kartına (SD, SHDC ve Memory Stick), USB sürücüsüne veya harici sabit disk sürücüsüne kayıt yapabiliyorsunuz Verbatim MediaStation sabit sürücü Kayıtlar elektronik program rehberi (EPG) ile programlanabilir ve favori TV programları zaman kaydırma fonksiyonu yardımıyla hem duraklatılabilir hem de geri alınabilir Sürücünün önündeki "Tek Dokunuş" düğmeleri hem programları kaydetmeyi hem de fotoğrafları MediaStation sabit diskine hızlı bir şekilde kopyalamayı kolaylaştırır Verbatim Media Station ile yüksek çözünürlük MediaStation HD DVR kayıtlı içeriği yüksek çözünürlüklü (1080i çözünürlük) olarak televizyonda gösterir HD JPEG fotoğrafları ve kaliteli çözünürlükteki filmleri 1080i olarak gösterebilir Cihaz WLAN desteğiyle bir kullanıcının ev ağına kolaylıkla bağlanabilir Bu özelliği sayesinde içinde bulunan kaydedilebilir tüm multimedya içerik bir NAS cihazıyla mükemmel uyum sağlar Verbatim MediaStation satış fiyatı MediaStation HD DVR “Nero Move It Essentials” yazılımı içerir Bu yazılımla uygun dosyaları otomatik olarak dönüştürülebilir ve bir cihazdan diğerine anında oynatmak için transfer edebilir 1TB MediaStation HD DVR 299 USD ve 500GB sürüm ise 260 USD olarak fiyatlandırılmış Ürünün kablosuz sürümleri ise 1TB 300 USD ve 500GB sürücü 280 USD fiyatlarla perakende satış mağazalarında yerini almakta |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|