Ege Çubukçu - Bir De Baktım

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ege Çubukçu "Bir de Baktım" isimli 11 parçalık albümün ilk klibi, çıkış parçası olan Ege ÇubukçuFeat Pemela Spence ile birlikte yapılan “Bir de Baktım” adlı şarkıya çekildi 60 sn (Gone in 60 seconds) adlı filmin senaryosu Ege Çubukçu tarafından klibe adapte edildi Klip 60sn filminin senaryosunda çekildi Klibin senaryosu Ege Çubukçu’nun imzasını taşıyor Klip, Barış Bayraktar, Ege Çubukçu, Doğan Sarıgüzel olmak üzere üç yönetmenle çekildi “Bir de Baktım” şarkı sözü Ege Çubukçu’ya; müziği ise Ege Çubukçu ve Erdem Kınay’a ait

Albümde Hüseyin Karadayı aranjörlüğünde 5 parça, Erdem Kınay aranjörlüğünde 2 parça, Ege Çubukçu aranjörlüğünde 2 parça da Stealth Maestro, Beatz tarafından yapıldı toplam 5 aranjörle çalışıldı

ALBÜMDE YAPILAN DÜETLER
Albümde: Bir de Baktım Feat Pamela
İsyan Etsem Feat Ajda Pekkan
Sonuna Kadar
Bu Kalbi Gel de Al Feat Hakan Özlücan (NEM)
Hadi Bize Gidelim PT2 Feat Fallen Angelz
Asit Yağmuru
Doğduğum Günden Bugüne Kadar
İnleyen Nağmeler Feat Hüseyin Karadayı & Ferhat Göçer
Bir de Baktım KRDY RMX Feat Pamela
Doğduğum Günden Bugüne Kadar LOW RIDER REMIX
Serüven OUTRO

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
9,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com