Begonya - Türk Sanat Müziği (3 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Begonya - Türk Sanat Müziği (3 CD)Begonya - Türk Sanat Müziği (3 CD) CD 1: 1 Ud Taksimi - Ömrüm Seni Sevmekle / Nihavent, Müzik: Yaseri Asım Arsoy 2 Rast Peşrev - Hayal Deryasına / Müzik: Selahattin Pınar 3 Geçti Sevdalarla Ömrüm / Müzik: Şükrü Tunar 4 Ben Güzele Güzel Demem / Müzik: Sadettin Kaynak 5 Kanun Taksimi - Benim Yarim Gelişinden / Müzik: Sadettin Kaynak 6 Hicaz Peşrev 7 Bu Yaz Geçen Günlerimiz / Müzik: Yaseri Asım Arsoy 8 Perişan Saçların / Müzik: Yaseri Asım Arsoy 9 Akasyalar Açarken / Müzik: Yaseri Asım Arsoy 10 Bir Zamanlar Maziye Bak / Müzik: Şükrü Tunar 11 Tel Tel Taradım Zülfünü / Sadettin Kaynak 12 Kara Bulutları Kaldır Aradan / Müzik: Sadettin Kaynak CD 2: 1 Senede Bir Gün / Müzik: Şekip Ayhan Özışık 2 Akşam Oldu Hüzünlendim / Müzik: Semahat Özdenses 3 Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten / Müzik: Selahattin Inal 4 Bakmıyor Çeşm-i Siyah / Müzik: Hacı Arif Bey 5 Asker Oldum Piyade / Müzik: Anonim 6 Bu Ne Sevgi Ah![]() ![]() Bu Ne Izdırap / Müzik: Abdullah Yüce 7 Belki Bir Sabah Geleceksin / Müzik: Şekip Ayhan Özışık 8 Leyla Bir Özge Candır / Müzik: Sadettin Kaynak 9 Kırmızı Gül Demet Demet / Müzik: Anonim 10 Ne Demiştin Niçin Caydın Sözünden / Müzik: Selahattin Pınar 11 Ne Boş Yere Yanmışım / Müzik: Sadettin Kaynak 12 Çile Bülbülüm Çile / Müzik: Sadettin Kaynak CD 3: 1 Pişman Olurda Bir Gün / Müzik: İrfan Özbakır 2 Samanyolu (Bir Şarkısın Sen) / Müzik: Yılmaz Metin Bükey 3 Yemin Ettim Bir Kere / Müzik: Selahattin Inal 4 Yıldızlı Semalarda Haşmet Ne Güzel / Müzik: Sadi Hoşses 5 Bir Demet Yasemen / Müzik: Zeki Müren 6 Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar / Müzik: Teoman Alpay 7 Ne Günah Etse Açılmaz / Müzik: Alaaddin Yavaşça 8 Baharın Gülleri Açtı / Müzik: Hasan Hasgüler 9 Hicran Oku Sinem Deler / Müzik: Şevki Bey 10 Elbet Bir Gün Buluşacağız / Müzik: Mustafa Seyran 11 Küşâde Talihim (Aman Saki) / Müzik: Şevki Bey 12 Anladım Sevmeyeceksin / Müzik: Selahattin Pınar 13 Ham Meyvayı Kopardılar Dalından / Müzik: Anonim Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,77 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|