Sinan Akçıl - Karnaval

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sinan Akçıl - Karnaval

Sinan Akçıl - Karnaval

Şarkı Listesi
1 Fark Atıyor
Söz: Sinan Akçil - Müzik: Sinan Akçil - Tamım Gallal
2 Hoppala
Söz: Sinan Akçil - Müzik: Sinan Akçil
3 TerkEdiyorum (Küfür)
Söz: Sinan Akçil - Müzik: Sinan Akçil - Volga Tamöz
4 Öylesine
5 Bize Her Yer Cennet
6 Alışkanlık
7 Sonuna Kadar
8 Seven Biri
9 Fark Atıyor (Cihat Uğurel Remix)
10 Terkediyorum (Kaan Gökman Remix)
11 Öylesine (Mustafa Yıldırım Remix)
12 Fark Atıyor (Yalçın Aşan Remix)
13 Terkediyorum (Suat Ateşdağlı Remix)
14 Fark Atıyor (Burak Yeter Remix)
Ünlü sanatçı Sinan Akçıl’ın yeni solo albümü “KARNAVAL” Poll Production, Polat Yağcı prodüktörlüğünde 19 Nisan’da çıkıyor! Türkiye ve Balkan ülkelerinde piyasaya çıkacak albüm, 8 şarkı ve 6 remix’ten oluşuyor Albümdeki tüm şarkıların sözleri Sinan Akçıl’a ait olup 6 şarkının müziği kendi imzasını taşıyor “Terk Ediyorum (Küfür)” isimli şarkının müziği Sinan Akçıl - Volga Tamöz’e, Fark Atıyor adlı parçanın müziği ise Sinan Akçıl -Tamım Gallal’a ait olup 8 şarkılık “Karnaval” albümünde sırasıyla; Fark Atıyor, Hoppala, Terk Ediyorum (Küfür), Öylesine, Bize Her Yer Cennet, Alışkanlık, Sonuna Kadar, Seven Biri adlı şarkılar ve 6 şarkının remix versiyonları yer alıyor

Dinamik şarkıları ve çıkış parçası “Fark Atıyor”la yaza damgasını vurmaya hazırlanan Akçıl, “Karnaval” albümü için Türkiye’nin en iyi 6 dj’ini bir araya getirdi Albümdeki 6 remix, Suat Ateşdağlı, Kaan Gökman, Burak Yeter, Cihat Uğurel, Yalçın Aşan ve Mustafa Yıldırım imzasını taşıyorAlbümün aranjörlüğünü Volga Tamöz yaptı

Karnaval albümünün fotoğrafları için çok konuşulacak “Lord İmajı” ile Selim Akar’ın marka ve fikir danışmanlığında ünlü fotoğrafçı Deniz Özgün’ün objektifine poz verdi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
17,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com