|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dark, harper, lıes, relentless, times, white |
![]() |
Ben Harper And Relentless 7 - White Lıes For Dark times |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Harper And Relentless 7 - White Lıes For Dark timesBen Harper And Relentless 7 - White Lıes For Dark times Ben Harper (gitar, vokal) Jason Mozersky (gitar) Jesse Ingalls (bas ve keyboard) Jordan Richardson (bateri) Grammy ödüllü ünlü müzisyen Ben Harper, yeni grubu Relentless 7 ile rock müziğe yepyeni bir soluk getiriyor ![]() Ben Harper’ın 90’ların sonunda tanıştığı ve “Both Sides Of The Gun” albümünde beraber çalıştığı Jason Mozersky ve Mozersky’nin arkadaşları Jesse Ingalls ve Jordan Richardson ile kurduğu Relentless 7, en yeni rock grubu olarak müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor ![]() 2008 yılında kurulan topluluk bugüne kadar Amerika’da çeşitli festival ve organizasyonlarda Beastie Boys, Tenacious D ![]() ![]() Daha yayınlanmadan Rolling Stone Dergisi tarafından “Yılın En Büyük 45 Albümü” arasında gösterilen “White Lies For Dark Times”, ön siparişlerde de Amazon ![]() ![]() ![]() ![]() Yayımladığı albümlerle dünya çapında üne kavuşan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ben Harper’ın yeni grubu Relentless 7’a kulak verin! Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 23,32 TL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|