Billie Holiday - Lady Day The Complete 10CD

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Billie Holiday - Lady Day The Complete 10CD



Billie Holiday - Lady Day The Complete 10CD

Lady Day: The Complete Billie Holiday on Columbia (1933-1944) 10 CD
MAVİ NOTALARIN DERİN SESİ BILLIE HOLIDAY, TÜM KOLEKSİYONU İLE KARŞINIZDA!Caz tarihinin gelmiş geçmiş en önemli bayan vokali Billie Holiday’in 1933 ve 1944 yılları arasında Columbia Recordings’de kariyerinin zirvesindeyken yaptığı en önemli Amerikan jazz ve pop şarkıları tek bir albümde toplandı!
Sanatçıya albümde Lester Young,Teddy Wilson,Benny Goodman,Duke Ellington,Count Basie,Roy Eldridge,Ben Webster,Johnny Hodges,Artie Shaw gibi birçok efsane caz müzisyeni eşlik ediyorŞık kutusunun içinde 10 CD-230 eserin yeraldığı albümde tüm şarkılar 24-bit dijital olarak yeniden düzenlenerek günümüz formuna yaklaştırıldı Gary Giddins ve Farah Jasmine Griffin gibi iki önemli yazarın 2 denemesinin yer aldığı 68 sayfalık özel kitapçıkta aynı zamanda daha önce yayınlanmamış fotoğraflar yer alıyor!

Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
51,85 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.